Данас претежно облачно са слабим падавинама

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити умјерено до претежно облачно вријеме, мјестимично са падавинама и температуром од један до осам, на југу до 13 степени Целзијусових.

Република Српска 16.03.2021 | 08:06
Данас претежно облачно са слабим падавинама

Јутро је у већини предјела облачно, на истоку у вишим предјелима могућ је слаб снијег, а на крајњем сјеверозападу промјенљиво са краћим сунчаним периодима прије подне, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће облачно, повремено са кишом или пљусковима, од централних предјела ка истоку у вишим предјелима могући су сусњежица и снијег.

Дуваће слаб до умјерен вјетар сјеверног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Бјелашница минус девет, Чемерно минус четири, Хан Пијесак и Дрвар минус три, Иван-седло минус два, Соколац и Приједор минус један, Гацко, Невесиње, Добој и Сарајево нула, Бихаћ, Ливно и Сански Мост један, Бањалука, Билећа, Требиње, Мостар и Тузла два, Бијељина и Зворник три, Србац, Градачац и Зеница четири, те Неум седам степени Целзијусових. 

Висина снијежног покривача: Бјелашница 164, Хан Пијесак 34, Иван-седло 27, Соколац 23, Чемерно и Сарајево 17, Мраковица 16, Дринић 15 центиметара.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар