Сека се годинама борила за потомство,а сад испричала како је сазнала да је трудна!

Сека Алексић одговарала је на питања пратилаца на Инстаграму, те говорила о разним темама међу којима су и инсулинска резистенција и вантелесна оплодња.

Магазин 13.03.2021 | 15:23
Сека се годинама борила за потомство,а сад испричала како је сазнала да је трудна!

Сека, која данас има два сина навела је да је због инсулинске резистенције имала проблем да затрудни.

 

"Пазила сам шта једем и пила сам лек по препоруци лекара, сигурно четири године. Код мене је то била сметња за успех у вантелесној оплодњи. Када смо то отклонили и када су се поклопиле неке друге ствари, ја сам остала у другом стању", објаснила је певачица на Инстаграму.

Будући да је два пута остала у другом стању уз помоћ вантелесне оплодње, Сека је обећала да ће снимити Јутјуб видео у коме ће детаљно говорити о том искуству.

 

"Била је то трећа ВТО и након шест дана сам купила тест за трудноћу. Пробала сам и ништа није показало. С обзиром на то да сам била у хотелској соби, оставила сам тест са стране, нисам га бацала у канту, јер сам чула да неко говори наш језик кроз ходник, па нисам хтела да бацам, јер сам се плашила да неко не разгласи. Уђем у купатило после два сата, седнем и погледам, кад оно две црте, кад нисам пала у несвест! Након тога сам све до вађења крви сваки дан испробавала по три теста најмање. Испоставило се као тачно", написала је Сека.

Подсетимо, певачица и њен супруг Вељко Пиљикић пре годину дана добили су млађег сина Јована, док старији Јаков има четири године.

(Курир.рс Фото: принтсцреен)

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Нека

13.03.2021 20:57

Сте зиви и здрави.

ОДГОВОРИТЕ