Учесницу ријалитија из БиХ муж оптужио да је покушала да га убије због љубавника!

Бивша учесница "Парова" Морена Марјановић Цури покушала је да упуца супруга Мануела Цурија због љубавника Александра Чабаркапе који се прославио као дечко Љубе Пантовић и њене ћерке Александре Суботић. Инцидент се догодио 7. марта у Приједору када је старлета извадила пиштољ и насрнула на мужа пред жестоким момком из Калуђерице.

Забава 12.03.2021 | 17:17
Учесницу ријалитија из БиХ муж оптужио да је покушала да га убије због љубавника!

У прилог томе сведочи видео у чији посед је дошла наша редакција. Позвали смо Мануела, који нам је обајснио шта се догодило. - Срамота ме и да причам, али сам принуђен. Моја жена и њен љубавник су ми пришли и упитали зашто сам их пријавио у Хрватској за претње. Потврдио сам им да их јесам пријавио јер су ми и претили убиством. У том тренутку она пита тог Чабаркапу да ли може да узме пиштој да ме упуца, а он јој је дао дозволу. Да нисам побегао, био бих мртав. Моја жена би ме убила због љубавника који је искоришћава да би ме се решили и наследили вредну имовину у Малом Лошињу - тврди Цури.

Он је случај пријавио и надлежним органима у Босни и Хрватској. - У страху сам за живот мене и моје ћерке јер је супруга изгубила разум за тим човеком. Замислите да једна жена, мајка малолетног детета се спанђа са особом која је из криминалног миљеа. Свима је познато ко је и шта је Чабаркапа. Покушао сам да је уразумим, али не вреди. У страху сам и немоћан, нарочито након што ми је саопштила да ће њих двоје постати родитељи - прича бизнисмен из Хрватске.

Он открива и како је жену ухватио у превари. - Морена ме је варала и пре Чабаркапе са човеком од 75 година. Он је био мој гост, а то је она искористила да га заведе. Након тога је на ред дошао и самозвани криминалац из Београда. Претио ми је да ја не смем да дођем у Србију. Добио сам дојаву од пријатеља који је на високој функцији у полицији из Београда да они траже човека који би на предстојеће лето могао да изврши моје убиство да би наследио некретнине. Ја сам истражио и сазнао да су у то умешани моја жена и њен љубавник. Чабаркапа је лукав, неће да се ували у проблеме, па њу користи. Поднео сам захтев за развод. Нека им је са срећом, а од мене неће добити то што су намерили - поручује Цури.

Огласила се и Морена Ја сам жртва, сломио ми је врат и нос

Морена Цури је на Фејсбуку објавила отворено писмо у којем је бившег мужа оптужила за насиље. - Годинама ухођење, клевете, претње, физичко и психичко насиље, малтертирање слањем фотографија разних цура то јест љубавница, њихових гуз..а и си.а, снимањем мобилним (онда дотични глуми жрртву јадног и доброг, бира тон и речи, олош прорачунати, а кад не снима батине и остало). Представља ме као агресивну и луду. Ја сам жртва! Скоро су ми сломљени врат и нос, блажи потрес мозга и модрице. Објављивање интимног садржаја из брака, покушаји подвођења, неплаћање ниједног рачуна. Отимање имовине. Страх ме је за живот мене и моје породице, као и за имовину јер прети да ће нам све разбити и уништити. Уколико нам буде фалила длака с главе или ми буду разбијена кола и будемо ли нападнути оружјем или физички као што смо били, знамо ко је. Његова фамилија је позната по убиствима, изнудама, каматарењу, физичким окршајима на Малом Лошињу. Из страха га нисма пријавила јер нисам друкара, али доста терора- поручила је она.

(Курир.рс /Љ.С Фото: притцреен/приватна архива)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ја сам опет

13.03.2021 07:30

Она и прије познаства са њим није имала ниста у глави а сад има њега. Пола си крив и ти требао си је толико дуго питати да знас ста јој ФАЛИ.

ОДГОВОРИТЕ