СПЦ је духовни стуб и ослонац српског народа

-Владика зворничко-тузлански Фотије примио је данас у владичанском двору у Бијељини предсједника ДНС-а Ненада Нешића и потпредсједника странке Радислава Јовичића, те су разговарали о актуелној друштвеној ситуацији.

Република Српска 12.03.2021 | 11:31
СПЦ је духовни стуб и ослонац српског народа

Нешић је истакао да зворничко-тузланска епархија у њему има великог пријатеља и да је за њега сарадња са СПЦ, по свим питањима од значаја за српски народ, неупитна коју год функцију да обавља.

"СПЦ је духовни стуб и ослонац српског народа кроз вијекове и то је пут који данас на прави начин слиједи и зворничко-тузланска епархија. Од мене имате велико поштовање и подршку за све активности које се односе на опстанак и развој српског народа, нарочито у оним дијеловима епархије који су у ФБиХ", рекао је Нешић.

(БН)  

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Да, духовни.

12.03.2021 10:47

Сто се тице политике, онда није само Етика, али требала би да јој тези. Наравно разни људи схвацају ствари на разне нацине. Ви у Семберији треба да се окренете притиску на Додика, да вам оснује министарство, како би изасли из корупције и производе зитнице Семберије пласирали за основне у Српској, па и у Србији, па онда и у земљама региона, али и другим земљама. Референдум је несто сто и Додику није лако, камоли вама, али снацемо се. Ви сада морате да се позабавите око васег министарства у коме це бити васи људи. А не антиреферундмумском и антирсрпком пропагандом низасто. Тад би имали доста гори статус и од Косовски Албанаца у Србији, добро, не бас од њих, али бити поган и простив својих људи из незнања, то обицно заврсава катастрофално за оног ко је такав и за околину, али за такве потпуно. Околина мало тамо мало вамо изврда. Дакле, сада имамо, Семберија је заиста за вријеме власти СНСД маргинализована, додусе због свог цикања и провоцирања, неце Бијељинци на сједницу, не ваља им ово не ваља оно, а ста ваља, која гора разговора нема, е зато је СНСД одјебо Семберију. Касније Мициц је хтио мало уразумити ствари, али Семберци су га на неки нацин убили. Братоубиластво. Е сад је овако, морате то себи министарство издејствати, власт васа неце бити, јер сте непризнати и немате ниста на излогу сем лајања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.03.2021 12:05

Да ли си ти сам себе разумио? Каква министарства какви бакрачи. О чему ти то? Република Српска је назив за један од два ЕНТИТЕТА и то је то. А незаконито и неуставно по њој хара један цовјек и једна партија. Доћи ће и томе крај.

Name

Па

12.03.2021 10:49

Постали сте исти к'о и у Ирану. Људи додјите висе себи. Нема нико против вјере ниста, али ако сте вијерници, радите то у слободно вријеме. По мени радите то због гласова, а не због вијере

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јос један доказ

12.03.2021 11:06

"СПЦ је духовни стуб и ослонац српског народа кроз вијекове и то је пут који данас на прави начин слиједи и зворничко-тузланска епархија. Од мене имате велико поштовање и подршку за све активности које се односе на опстанак и развој српског народа, нарочито у оним дијеловима епархије који су у ФБиХ", рекао је Нешић. колико су ентитети уствари беспотребни, само општине и држава

ОДГОВОРИТЕ
Name

фићфирић

12.03.2021 11:56

Виђај златног намјештаја у попа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јонхн Дое

12.03.2021 13:23

Скромност на нивоу!

Name

Ре

12.03.2021 15:24

Шта рећи...

Name

Ма

12.03.2021 12:42

Најбоље да се тај стуб уруши, пуно би вам било боље. Вуку вас у средњи вијек а они живе као грофови!

ОДГОВОРИТЕ