Данас топлије вријеме у односу на претходне дане

- У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће преовладавати сунчано и мало топлије вријеме, али ће у другом дијелу дана доћи до повећања облачности.

Босна и Херцеговина 11.03.2021 | 07:41
Данас топлије вријеме у односу на претходне дане

Током дана се очекује претежно сунчано и мало топлије него претходних дана, уз пораст облачности на сјеверу послије подне, а увече и у остатку земље, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дневна температура ваздуха од четири до 10, на сјеверу око 14, а на планинама од минус један степен Целзијусов.

Прије подне ће дувати слаб и промјенљив вјетар, послије подне умјерен југозападни.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, јутрос преовладава сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност у већини крајева.

Најхладнија је јутрос Бјелашница гдје је у 7.00 часова измјерено минус 12 степени Целзијусоавих, затим Соколац и Хан Пијесак са минус 10. У Дрвару је минус седам, На Чемерну је минус шест, Шипову, Рибнику и Калиновику минус пет, у Приједор, Дринићу, Сребреници, Тузли и Зеници минус четири, у Бањалуци, Мркоњић Граду, Добоју, Сарајеву и Гацку минус три, у Бијељини минус два, а у Зворнику, Билећи, Вишеграду, Фочи и Рудом је нула степени.

Температура је јутрос у плусу у Требињу гдје су измјерена три степена, у Мостару четири и у Неуму шест степени Целзијусових.

(Срна) 

Коментари / 0

Оставите коментар