Рукометаши Бијељине у Моззартовим дресовима до нових побједа

Рукометни клуб Бијељина већ годинама је при врху табеле у Првој лиги Српске. Два пута су били прваци и тиме обезбиједили пласман у Премијер лигу БиХ. Међутим, због недостатка већих финансијских средстава за такмичење у том рангу, били су принуђени да одустану.

Република Српска 10.03.2021 | 15:28
Рукометаши Бијељине у Моззартовим дресовима до нових побједа

С обзиром на то да у клубу имају квалитетне играче, све селекције, као и подмладак са више од 100 дјеце, амбиција им је да у будућности, уз већу финансијску помоћ, заиграју и на највишем државном такмичењу. Подршку су добили и од компаније Моззарт, кроз акцију „Нови дресови за нове шампионе“.

-Играчи су одушевљени дресовима, ово је сигурно за њих подстријек да наставе још боље и квалитетније да раде у наредном периоду. Ми на овај гест Моззарта гледамо са захвалношћу и драго нам је што прате наш рад и што подржају комплетан спорт у Републици Српској - каже предсједник Рукометног клуба Бијељина, Богдан Ранкић.

Овај спортски колектив годинама ниже спортске успјехе, и у изазовним временима опстају захваљујући сјајном руковођењу, али и помоћи спонзора и донатора. Један од њих је и компанија Моззарт.

-Драго нам је што смо својом донацијом спортске опреме пружили допринос рукометашима Бијељине како би у наредном периоду наставили да нижу успјехе. Уз квалитетно управљење и спортски таленат, вјерујемо да побједе у новим дресовима неће изостати - каже руководилац Дирекције корпоративних послова Моззарта, Селма Салкановић.

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Радивоје

11.03.2021 06:18

Дали је тај моцарт наса најјаца индустрија

ОДГОВОРИТЕ