Николина Пишек поново завршила у Хитној па се огласила

Водитељка Николина Пишек и њена ћерка су се пре неколико недеља отровале гасом када је пукла цев која обезбеђује грејање читаве зграде у којој се налази стан у Загребу где је живела са супругом Видојем Ристовићем.

Забава 09.03.2021 | 21:27
Николина Пишек поново завршила у Хитној па се огласила

Водитељка је сада на свом Инстаграм профилу показала да се тренутно налази у Хитној.

- Опет ја... Уколико нисте знали, 90 дана након тровања ЦО изложени сте повећаном ризику од плућне емболије. Данас срећом није био тај дан - написала је у опису фотографије.

- Случајност нас је спасила. Мој супруг који није био Загребу је одреговао најбоље могуће. Да је моја одлука била спроведена ми не бисмо биле живе. Чула сам се са супругом када сам дошла из града са ћерком, рекла му да идемо да гледамо филм. Позвала сам га око поноћи и рекла да се не осећам добро и да Уна повраћа. Рекла сам му да ћу ујутру отићи код доктора. Међутим, он је инсистирао да одемо то вече. Позвао ме је после поново, али се нисам јављала на телефон, јер сам очигледно изгубила свест. Касније сам од њега чула да је редом звао пријатеље, те је успео нашег блиског пријатеља да добије у те касне сате - казала је Николина након што су она и ћерка прошле кроз пакао.

(Курир.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар