Ибрахимовић позвао Наду у госте!?

Златан Ибрахимовић и његова породица толико су одушевљени како је у целом свету, а нарочито у Србији, одјекнуло отварање 71. фестивала италијанске канцоне Санремо, када је фудбалер на сцену ступио уз тактове песме Наде Топчагић "Јутро је", па сад желе да певачицу позову у госте у Шведску.

Забава 09.03.2021 | 18:31
Ибрахимовић позвао Наду у госте!?

Отац и мајка чувеног спортисте су пре више од две деценије угостили популарну фолкерку и њеног супруга Златка Ђорђевића у њиховом дому, а како се шушка у спортским круговима, Ибрахимовићи имају у плану ускоро и да понове гостопримство.

До тога би, према сазнањима Курира, требало да дође након што се ситуација с коронавирусом стабилизује. Златану је Нада једна од омиљених певачица с наше естраде и уз њене хитове се весели кад год има прилику да изађе с пријатељима, а на слављима често поручује њене хитове. Разговарао је са својим родитељима, који имају у плану да с певачицом и њеним супругом опет уприличе ручак у њиховој домовини Шведској.

И сама певачица је недавно испричала како је била у гостима код Ибрахимовића. - Ја сам то дете упознала кад је имао 12 или 13 година. Била сам на ручку код његовог оца. Све се догодило током моје турнеје у Шведској, па је тај менаџер који је уговарао нама послове позвао мене и супруга на ручак код Ибрахимовића. Човек нас угостио фино, и тада се појавио он. Златан је био штркљав онако, висок. Кажу ми да је таленат за фудбал, али ја и супруг неповерљиви. Играо је ту за један клуб у близини Малмеа. Није ми деловало да ће за 15 година постати бог спорта и фудбала. После ми овај менаџер говорио: "Видиш, а били сте неповерљиви." Свакако, много ми је драго јер су то дивни људи - испричала је Нада.

Овим поводом позвали смо певачицу, како бисмо проверили да позив којим случајем није стигао у међувремену, али она се током јучерашњег дана није јављала на телефон.

(Кури.рс Фото: ЕПА /Дамир Дервишагић)

Коментари / 0

Оставите коментар