Миливојевић: Успјели сте да ме отјерате из репрезентације

Српски фудбалер Лука Миливојевић говорио је о разлозима повлачења из репрезентације Србије.

Фудбал 06.03.2021 | 10:38
Миливојевић: Успјели сте да ме отјерате из репрезентације

Он је за "Вечерње новости" рекао да су главни кривци што он више не наступа за национални тим људи из Савеза.

"Људима у Савезу на челу са председником желим да кажем да су успели у томе (на чему су радили још пре Светског првенства) да ме отерају иѕ репрезентације. Себи замерам што се одавно нисам повукао, иако сам видео многе ствари које су радили (мешетарења, менаџерисања, склањања играча пред Светско првенство, смењивање селектора, смењивање капитена, подметање иѕјава одређеним играчима и помоћним тренерима)", рекао је Миливојевић за "Новости" и додао:

"За те ствари сам рекао и саиграчима и јавности, и њима и председнику у Лондону лично, али сам остајао зарад саиграча и екипе и веровао да ће бити боље. Нека им је на част шта су радили. Желим репрезентацији Србије пуно среће и успеха у будућности."

Лука је пожелео срећу новом селектору Драгану Стојковићу Пиксију.

"Желим овом приликом јавно да се захвалим новоизабраном селектору и да му пожелим срећу и успех у даљем раду, што ми је вероватно несвесно помогао да донесем одлуку о којој сам већ дуже размишљао, а то је да се дефинитивно опростим од дреса репрезентације Србије са својих 29 година", истакао је он.

(Б92)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Нормалан

06.03.2021 10:26

Е јаси их насикирао, заболе њих за репрезентацију, они су ту због богацења, лагодног зивота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сомеоне

06.03.2021 10:39

као и већина да оде,неће се ни осетити,играте као балерине и без жеље

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балкан

06.03.2021 11:02

Ово је јос један од доказа да није вазно какве су ти квалитете и способности, како ти је име и како се молис Богу. На Балкану, а првенствено у дијелу Србија, Црна Гора, Босна и Хрватска, је највазније јеси ли у талу с онима који одлуцују или ниси. Како се казе, или си с нама или против нас, јер ми смо тај "дивљи запад", тј заостали Балкан

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страниx

06.03.2021 12:22

Јооој друзе па ко вас висе и гледа ,да је измислити некакво такмицење у сминкерају,тетовирању и балету на фудбалском терену, ту би ви били свјетски прваци .Зна се који су колективни спортови заститни знак Србије ,косарка,одбојка,ватерполо и мислим да би се несто могло десити у рукомету ,а фудбал,само прање новца и свирање ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

06.03.2021 14:44

Тако је фудбал треба укинути

Name

Борис

06.03.2021 17:39

Дотични је хтио да мијења тактику селектора. Што то не проба у свом клубу.

ОДГОВОРИТЕ