Власта Велисављевић у 94. години потпуно способан за вожњу!

С обзиром на то да се после 65 година старости сваке године продужава возачка дозвола, глумац Власта Велисављевић (94) је пре два дана прошао целокупну процедуру. Одрадио је лекарски преглед који је био неопходан и установљено је да је још увек здравствено способан да управља моторним возилом.

Забава 05.03.2021 | 22:22
Власта Велисављевић у 94. години потпуно способан за вожњу!

- Јуче сам добио уверење да могу да возим аутомобил. Здравствено сам способан, то је јако битно. Сваке године идем на преглед да бих добио продужење возачке дозволе. Срећан сам што могу да возим кола и не морам да чекам градски превоз или такси. Још увек сам способан за вожњу, у супротном се не бих хватао волана. Међутим, има и лоших страна кад чекам то фамозно уверење око продужетка дозволе. Увек морам да пораним око пет сати ујутро да бих на одређено место стигао до седам. Е, онда чекам тамо у ходнику и џоњам пред људима док ме не прозову - испричао је глумац.

Велисављевић истиче да је способнији за вожњу од омладине.

- Ма ови клинци ни не знају да возе. Они само срљају, лудују и брзају. Мора лепо да се вози и поштују саобраћајни знакови. Ја уживам када ми је волан у рукама. Ко год седне у моја кола, осећа се као у најлуксузнијем хотелу - кроз осмех је рекао глумац.

Власта не престаје да ради, те ћемо легендарног глумца ускоро гледати у серији “Александар од Југославије”, где тумачи лик владике.

Иначе, Велисављевић је рекао да се вакцинисао против корона вируса. Иако је првобитно желео руску вакцину, примио је кинеску.

- Пре неколико дана сам се преко еУправе пријавио за вакцинацију. Пре два дана сам добио телефонски позив и неко ме је известио да је мој захтев прихваћен и да дођем у Дом здравља Савски венац у осам сати ујутру. Тако сам и урадио. Јутрос сам се појавио тамо и сачекао свој ред. Био сам најстарији од свих у Дому здравља. Ја сам се определио за руску вакцину, али нисам могао да је примим. Медицинари су ми рекли да она не може да се даје старијима од 76 година, а ја имам 94. Предложили су ми кинеску и одмах сам пристао и примио сам је. Могао сам да одустанем, али нисам желео. Кад сам већ дошао овако матор, зашто да отежавам ситуацију - рекао је господин Власта.

(Курир.рс/Телеграф Фото; Немања Николић) 

Коментари / 0

Оставите коментар