Дневник 2 03.03.2021.

Република Српска 03.03.2021 | 17:42
Дневник 2 03.03.2021.

- Значајно погоршање епидемилошке ситуације у Српској. Сутра о додатним мјерама, најавили надлежни.

- Влада није испунила наше захтјеве, тражимо рјешења у наредна два мјесеца, поручили из Борачке организације Српске. 

- Треба значајно повећати казне за кршење закона о јавним набавама, предлаже Транспранеси интернешенл.

- Бијељина: Не могу се арчити народне паре према жељама интересних група, поручио градоначелник Петровић и повукао приједлог градског буџета.

- Режисер Лордан Зафрановић најавио снимање филма „Дјеца Козаре" о масовном страдању у усташкој НДХ.

БН ТВ 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Семберија

03.03.2021 16:59

Да објави програм развоја регије. И да дио тог или комплетно буде у медијима. Да се зна ста даље, и да се превазидје мрзња према за добробит Семберије. Острали укљуцујуц и власт, разумицемо сваки напредак. Али зло-тезење це унистити Семберију, Семберија бира, надам се не зло.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједлог је

03.03.2021 17:03

Да се и тај аутопут стави на тацку дневног реда, али средства за пољопривреду и развој домаце производње у Српској. Онакве какве јест, а посебно најквалитетније. Квалитет не смије да гуси основ, али неквалитет није за трзисте, него размјену унутар регије. Традиција мозе опстати, квалитет је позељан, али контролни центри морају бити и у Семберији, поред осталих. Семберија мора извјеставати и одговорно се понасати. Мала имања су мала велика су велика, задруге су задруге, компаније компаније. Сто год смислите добро је, али никад немојте кривити само другог будте објективни. На крају крајева увијек се несто мозе.

ОДГОВОРИТЕ