Србија је прва у Европи по стопи ревакцинације

- У Србији је, према најновијим подацима Владе, извршено 1.230.836 вакцинација против корона вируса и 428.202 ревакцинације.

Србија 22.02.2021 | 08:03
Србија је прва у Европи по стопи ревакцинације

Према броју вакцинација на милион становника, Србија је друга у Европи, после Велике Британије, а према броју ревакцинација на милион становника наша земља је прва у Европи. После Србије су Малта и Данска.

У свету је Србија на 6. месту по броју вакцинација на милион становника, после Израела, Сејшела, Уједињених Арапских Емирата, Велике Британије и САД.

Када је реч о броју ревакцинација на милион становника, Србија је прва у Европи, а следе Малта, Данска и Исланд. Према броју ревакцинација на милион становника у свету, Србија је трећа, после Израела и Сејшела, а после Србије су САД и Малта.

Србија је убедљиво прва у региону по броју вакцинација на милион становника, а следе Румунија, Словенија, Мадјарска, Хрватска, Бугарска и Албанија. Србија је на првом месту у региону и према броју ревакцинација на милион становника, а следе Румунија, Словенија, Мадјарска, Хрватска, Бугарска и Албанија. Према укупном броју вакцинација и ревакцинација, Србија је друга у региону, после Румуније.

(Тањуг) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

???

22.02.2021 09:17

Е то је за нас у Републици Српској веома велика вијест, шта ја као појединац у РС-у имам од тога, наша власт је цијепила медицинско особље, а када ће обични грађани доћи на рад хехех остаје да се види.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др костиц

22.02.2021 14:03

Боље да не додју мед радници се нису одазвали у толиком броју ксо сто вам говоре. Нико неце да прима тај отров. Само будала мозе примити

Name

Матриx

22.02.2021 10:18

Добро је да се БиХ налази на свим листама....

ОДГОВОРИТЕ