Прерушиле се у старице да би примиле вакцину

Двије средовјечне жене на Флориди прерушиле су се у времешне старице како би добиле вакцину против ковида-19.

Свијет 21.02.2021 | 21:25
Прерушиле се у старице да би примиле вакцину

Двије жене млађе од 45 година, "обукле су се као баке" носећи шешире, рукавице и наочаре како би изгледале старије од 65 година, јер људи изнад те старосне границе имају приоритет за добијање вакцине.

Раул Пињо, директор здравственог одјељења округа Оранџ, у којем се налази и главни град Орландо, рекао је да покушај обмане показује колико је велика потражња за вакцинама.

"Вакцина је тренутно најтраженија ствар и морамо да будемо опрезни“, рекао је Пињо.

Ипак, костими двије жене изгледа да су већ једном упалили. Обје су код себе имале картице из Центра за превенцију и контролу болести које означавају да су већ примиле прву дозу.

Пињо је истакао да не зна како су успјеле у томе први пут, али су у новом покушају ухваћене.

Особље је примјетило да се дани рођења из њихових саобраћајних дозвола разликују од онога што су тврдиле, па су обје жене, старости 44 и 34 године, упућене на даљу провјеру.

Овакви случајеви нису неуобичајени и многи покушавају да преваре систем и дођу до вакцине. Прошлог мјесеца богати пар Канађана је одлетио у забачени дио земље и глумио да су припадници домородачког становништва, које је било у приоритетној групи.

(РТС)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Мрга

21.02.2021 22:22

Ја будала. Ево ја им своју поклањам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

21.02.2021 22:47

Вук и црвенкапица ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

22.02.2021 03:23

Каква добра реклама за вакцину. Навлакуса за будале. Ено у италији направили споненик меморијални центар за помрле од ковида. Која фарса само да би народ навалио да прима а да глобалисти остваре свој циљ. За двије године не гине нам златна милијарда. Били то ради са прорацуном. За двије године он наводи бице биолоски рат а тацно израцунато вријеме када отрови из вакцине поцну да тамане. А народ цути ли цути као стока пред клаоницом. Тако су цутали и у јасеновцу док није сума сисла на 1000. Па када су видјели да је дјаво однио салу кренули у пробој. Да су то направили раније сигурно би остало висе од60000 а овако 600. Ако и овдје народ не крене на вријеме бице касно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Воxпопули

22.02.2021 05:40

Па сто нису досле у Србију и ријесиле проблем.

ОДГОВОРИТЕ