Извињење Златану Ибрахимовићу из Црвене Звезде

- Фудбалски клуб "Црвена звезда" из Београда упутила је извињење фудбалеру италијанског "Милана" због расистичких увреда који су му упућени током јучерање утакмице Лиге Европе у Београду.

Фудбал 19.02.2021 | 20:32
Извињење Златану Ибрахимовићу из Црвене Звезде

Београдски медији наводе да је Ибрахимовићу увреде упутила особа из ложе на стадиону "Црвене звезде" а на појединим медијима објављени су и снимци инцидента.

"`Црвена звезда` осуђује злонамерне увреде упућене Златану Ибрахимовићу током утакмице са Миланом. Клуб чини све што може да организује утакмице на високом нивоу и нећемо дозволити примитивцима да нанесу штету српском гостопримству", наводи се у саопштењу српског шампиона.

У саопштењу се истиче да ће клуб сарађивати са властима на идентификацији изгредника и да ће инсистирати да буде кажњен.

У саопштењу се додаје да "Црвена звезда" упућује искрено извињење Златану Ибрахимовићу и напомиње да неће толерисати сличне испаде у будућности.

Прва утакмица елиминационе фазе Лиге Европе окончана је неријешеним резултатом 2:2.

На стадиону није било навијача због рестриктивних мјера усљед пандемије и Ибрахимовић је био на западној страни стадиона уз остале резервне играче и особље Милана.

(Срна) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

оо7

21.02.2021 12:08

Увек је било кретена,који своје фрустације леће на познатим.

ОДГОВОРИТЕ