Родитељи продали имање да би отишла у Аустралију

Агонија певачице Тање Савић траје више од десет месеци, од када је раздвојена од синова Максима и Ђорђе, које је њен супруг Душан Јованчевић одвео у Аустралију из Србије. Она би требало наводно већ сутра да се нађе очи у очи са Душаном и тако пред судом се борити за своје наследнике, а како је раније рекла, верује да ће правда победити и да ће јој суд у Аустралији вратити децу.

Забава 18.02.2021 | 12:35
Родитељи продали имање да би отишла у Аустралију

- Још мало и завршавамо ово поглавље. Срећна сам, надам се најбољем. Верујем у Бога и у правду - рекла је тада емотивно Тања.

 

Певачица је стигла у Аустралију, а како је рекао извор близак Тањи, она је месецима припремала документацију за рочиште, али и доказе који су потребни да би вратила децу са којима планира да живи у Србији.

 

- Тања је око свих детаља причала са својим адвокатом. Скупила је новац за пут у Аустралију и све је урадила да поново загрли синове. Тешко су јој пали ови месеци од када није могла да их загрли, пољуби. Стално је плакала, а породица ју је тешила. Свако мало се молила да јој овај случај успе, а родитељи су како се шушка продали неко имање само да јој помогну за пут и боравак у Аустралији. Скупила је храбрости и отишла пуна оптимизма да поново буде срећна у загрљају својих наследника - каже извор.

Тања је раније потврдила да је узбуђена због 19. фебруара када је заказано прво рочиште.

- Ако сам већ оволико чекала, сачекаћу и још оволико, тако да ми то даје још једну наду и неку нову димензију среће да ће ми се снови остварити и да правда победи, јер живим за правду. Правдољубива сам особа и не желим ником, као ни себи, да неко пати. Ове ствари које су ми урађене ја то не бих никоме урадила. Сматрам да свака мајка треба да буде поред своје деце. Деци је ту и место. Не могу да кажем да није место поред оца, наравно да јесте, али нико нема право да децу одваја од мајке - искрена је била тада Савићева за ИДЈ.

Певачица верује да ће се ситуација одвити баш у њену корист у што краћем временском периоду.

 

- Сигурно да хоће, имам такав осећај. Аустралијски органи су ми пренели ту лепу вест за датум, тако да се неизмерно радујем и једва чекам, све остало је на мени - истакла је тада Тања.

 

Према речима певачице, брак са Душаном за њу завршена је прича, а открила је и какве планове има са децом када коначно буде могла да их види.

 

- Та књига је затворена за мене. Ја имам своју децу коју морам да изведем на прави пут, коју морам да водим психологу, да их спасем од човека који им је затровао мозгове - испричала је тада Тања.Тања се присетила времена када је са синовима шетала плажама Голд коста.

 

- Била су то нека боља времена. Као да сам осећала да ће нас раздвојити и чинила сам све да то спречим. Често сам, вапећи за правдом, остајала без одговора. Толико сам пута звала полицију, али се нико није јавио. Али сваком је његова мука најтежа. Не проживљавају сви ово. Има и горе. Не знам шта је то. Можда нас то Бог искушава... да будемо јачи... да коначно спознамо себе. Да завиримо што дубље у своје срце и да га питамо шта је то што оно жели. Да ли је много ствари било на његову штету? Да ли су се многи огрешили о њега? Нека их. Нека им Бог суди. Он не кажњава, он само постави ствари на своје место јер ја не знам шта си радио и говорио мени иза леђа, али он зна - написала је Тања на свом Инстаграм профилу непосредно пред пут, уз објаву фотографије на којој су њени синови и открила да је у последње време често ухвати туга због свега што јој се догађа.

Извор: курир.рс/блиц Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар