И данас хладно, температура испод нуле

- У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити облачно и хладно вријеме, у већини предјела са температуром испод нула степени Целзијусових.

Босна и Херцеговина 14.02.2021 | 09:10
И данас хладно, температура испод нуле

Јутро је веома хладно са умјереним до јаким мразом, на сјеверу и западу промјенљиво облачно, а од централних предјела ка истоку и југу облачно, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће облачно и хладно са температуром испод нуле у већини крајева, мјестимично у централном појасу и на истоку са сусњежицом или снијегом.

Највиша дневна температура од минус пет до нула, на сјеверу и југу локално и степен два виша, на планинама од минус 10 степени Целзијусових.

Послије подне на високим планинама на истоку очекује се провијавање снијега. На југу и сјеверу ће бити промјенљиво и суво.

У Херцеговини ће дувати јака бура, а у осталим подручјима слаб до умјерен сјеверни и сјевероисточни вјетар, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Бјелашница минус 21, Чемерно минус 15, Иван-седло и Калиновик минус 12, Гацко и Соколац минус 11, Сарајево и Тузла минус девет, Добој и Зеница минус осам, Приједор и Србац минус седам, Бијељина и Градачац минус шест, Билећа минус пет, Требиње и Бихаћ минус четири, Мостар минус два, те Неум нула степени Целзијусових.

(Срна)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ратник

14.02.2021 08:24

Па добро је с'обзиром да је фебруар.Наложи ватру и све пет.Мало сланинице,белога лука и чокањ препеченице као догревање?

ОДГОВОРИТЕ