Керуша Лулу наследила пет милиона долара!

Пас можда јесте најбољи човеков пријатељ, али један пословни човек из Нешвила је толико волео свог кућног љубимца, бордер колија Лулу, да јој је тестаментом оставио пет милиона долара.

Занимљивости 13.02.2021 | 17:17
Керуша Лулу наследила пет милиона долара!

Пас Лулу, осмогодишња женка бордер колија из Нешвила у америчкој држави Тенеси, припадао је бизнисмену Билу Дорису. Пошто је господин Дорис често путовао, о Лулу је бринула његова 88-годишња пријатељица Марта Бартон.

 

 

Крајем прошле године 84-годишњи господин Дорис је преминуо, а пса је преузела госпођа Бартон. Међутим, госпођа Бартон неће морати да троши сопствени новац како би неговала пса јер је покојни властник у свом тестаменту оставио пет милиона долара за своју љубимицу.

 

„Пет милиона долара биће пребачено у фонд који ће бити основан после моје смрти за бригу о мом псу Лулу, женки бордер колија“, стоји у тестаменту господина Дориса, са детаљним упутствима у коју сврху ће бити трошен новац за задовољење свих потреба пса о коме бригу треба да настави госпођа Бартон.

 

„Много је волео тог пса“, наглашава госпођа Бартон у изјави за Канал 5. „Искрено, не знам шта да мислим о томе што је оставио толико новца, али заиста је много волео Лулу“.

 

Како стоји у тестаменту, Лулу неће моћи да троши новац како јој воља, јер се наводи да ће „Госпођи Бартон бити надокнађени разумни месечни трошкови“. О новцу који је намењен за негу Лулу бринуће надзорник фонда који ће одобрити и надокнадити госпођи Бартон све трошкове.

 

Госпођа Бартон сматра да она и Лулу немају шансе да потроше тих пет милиона долара, али како је признала у изјави за Канал 5, „желела бих да покушам“.

 

Тренутно није познато шта ће бити са преосталим новцем када и Лулу напусти овај свет.

Извор: РТС

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

А

13.02.2021 20:14

Толико гладне деце на овоме свету.

ОДГОВОРИТЕ