Бизнисмен из Смедерева одлепио на Тању Савић док она чека суђење са бившим!

Певачица Тања Савић 19. фебруара наћи ће се на суду са супругом Душаном Јованчевићем који је пре скоро годину дана тајно одвео њихове малолетне синове у Аустралију, а сада су медији открили новог наводног Тањиног удварача.

Забава 13.02.2021 | 12:42
Бизнисмен из Смедерева одлепио на Тању Савић док она чека суђење са бившим!

- По Тањином повратку у родни крај, многи мушкарци су се подсетили због чега је пре десетак година важила за најлепшу девојку из околине Смедерева и због чега је по њих била фатална. Један од тих мушкараца је и млађани бизнисмен који је са њом одрастао, а са којим је после удаје изгубила сваки контакт. Тај момак је и као млад био заљубљен у њу, а када ју је недавно срео у једном ресторану, емоције су га поново савладале. Пришао је столу за којим је била са сестром, поздравио је, а потом предложио да оду на ручак када буде имала времена - прича извор за медије који истиче да певачица наводно страхује да изађе са млађаним бизнисменом због Душана који би то могао да искористи против ње на суду.

- Од тренутка када ју је угледао, тај момак не престаје да се удвара Тањи. Шаље јој романтичне поруке, скупоцене поклоне преко заједничких пријатеља, посвећује јој сву могућу пажњу и стрпљиво чега да пристане на ручак, али она све то одбија из страха да ће Душан полудети уколико изађе са другим мушкарцем. Осим тога, врло добро зна да би он то искористио против ње и да би је на суду представио као блудну мајку. Укочена је и пропушта ту прилику само да би коначно била са својим синовима - наводи извор и открива да је велика штета што му Савићева не даје прилику будући да се ради о изузетно оствареном и успешном момку који има фирме у Европи које вреде милионе.

- Тај момак је из добре породице која поштује Тањину, а поред тога и јако успешан у свом послу. Има грађевинску фирму у Србији и неколико фирми које изводе грађевинске радове у Европи. Уместо да ужива поред човека који би је држао као мало воде на длану, она одбија да се препусти због мужа који јој је све узео. Дај боже да на суђењу које је заказано за 19. фебруар све прође како треба, да јој суд врати синове и да коначно уђе у везу са неким ко је заслужује. Тај момак је цео пакет и биће јој жао ако пропусти ту прилику - закључује извор. 

Извор: курир.рс/ало фото: принтсцреен

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јој

13.02.2021 14:04

Ал се ви,налупасте глупости.Ви и васи извори.

ОДГОВОРИТЕ