Данас сунчано уз умјерену облачност и хладно

- У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити претежно сунчано уз умјерену облачност и хладно.

Република Српска 12.02.2021 | 08:27
Данас сунчано уз умјерену облачност и хладно

Увече и током ноћи очекује се повећање облачности, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Вјетар ће бити слаб до умјерен, сјеверног смјера. У Семберији и Посавини умјерен до јак сјеверозападни, на југу умјерена до јака бура, на планинама јак сјеверац.

Највиша температура ваздуха биће од минус четири до нула, на југу до осам степени Целзијусових, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена јутрос: Чемерно минус 13, Хан Пијесак минус 12, Соколац минус десет, Гацко и Дринић минус девет, Бугојно, Ливно, Мркоњић Град минус седам, Сарајево, Зеница, Градишка, Нови Град, Рибник и Сребреница минус шест, Бањалука, Бихаћ, Рудо и Фоча минус пет, Билећа, Вишеград, Добој, Зворник, Приједор и Тузла минус четири, Требиње минус два, те Мостар минус један степен Целзијусов. 

(Срна) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Хипноза

12.02.2021 12:24

Да ли се данасњи политицари, баве неком врстом хипнозе кроз медиаактивност. Познато је да радијација изазива ефекте умора, поред деформитета, али медиаактивитет се цини слицно. Поцев, дакле од Саровица, Додика, па до свјетских месетара. Да ли ти месетари имају смислене интересе или су они несто сто користе народ и предмет занимања којим се бораве као зиви стити. Колика је свијест о томе, а ако имамо несвијест онда цему нам слузи (рецимо људи бјезе од тога и то им је заробљениство). Ако имамо свијест да ли су људи спремни да свој зивот имају у својим рукама и да искористе оно сто имају, а да немају фисионе појаве медиактивитета. Теме и БН. Саровиц је гори од Додика. Овим стварима се ни Додик не бави Саровиц би могао то користити, али није политицар дорасто времену, цини ми се ни Додику, а камоли било цему другом. Додик мозе и са Русима и Турцима и Земаљцима, али Саровиц само зна реци како руси Додика. Саровиц и БН су цисти медиаактивитет сто законом би требало забранити и сто је за вријеме Тита и било забрањено, за сирење панике медју друством и људима исло се и у затвор. А с друге стране данас када имамо медиаактивну панику, од тога имамо само немоц и неуспјехе. Саровиц нема ста понудити.

ОДГОВОРИТЕ