Делио бакшиш са колегама кад су га китили са по 500 евра а сад неки беже од њега!

Певач народне музике Љуба Аличић који најчешће наступа на свадбама и приватним прославама, открио је да је једном приликом добио огроман бакшиш, за неколико минута је зарадио чак 25.000 евра, али је признао да је због тренутне ситуације са корона вирусом све стало, као и то да поједине колеге "беже" од њега.

Забава 10.02.2021 | 20:47
Делио бакшиш са колегама кад су га китили са по 500 евра а сад неки беже од њега!

- То је било у Берлину, била је прослава рођендана. Газда који је прослављао ћерки рођендан је мени, иако је ту био Шабан, Коњевић и још неки певачи, у свега пар минута дао 25.000 евра, биле су новчанице по 500 евра, давао је једну за другом - испричао је Љуба.

- Сад је све стало, па и прославе, одржавам контакт са колегама колико је могуће, неки раде, неки ми се не јављају ни на телефон, беже од мене, скривају се, ово кажем за Митра Мирића, боји се короне ваљда, не знам - додао је. 

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2021-02-10/02102021064955.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="667" />

Подсетимо, Љуба је испричао пре неколико година да је сав бакшиш поделио са колегама. 

Гостовао сам у Берлину на једној свадби, а човек је правио и рођендан детету. Позвао је мене Дарка Лазића, Надицу Адемов, Александру Пријовић, не сећам се тачно. Дошла торта и он ме зове да отпевам песму "Њен опроштај" и како сам почео, он креће да дели све по 500 евра. Стварно нисам могао све да стављам у руке па сам стављао и у џепове", објаснио је певач уз осмех.

"Наравно, нисам само ја узео те паре, поделило се на нас 8-9, колико нас је било", закључио је Љуба у емисији "Ами Г схоw".

Извор: Курир.рс/Ало Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар