Тражи се потпуно закључавање Будве због короне

Због погоршане епидемиолошке ситуације, предсједник Општине Будва Марко Царевић тражи од надлежних потпуно закључавање те општине.

Регион 08.02.2021 | 16:06
Тражи се потпуно закључавање Будве због короне

У Будви тренутно је 696 активних случајева вируса корона.

Царевић се писмом обратио премијеру Здравку Кривокаићу и министарки здравља Јелени Боровинић Бојовић, као и Савјету за борбу против корона вируса, у којем наводи да би то подразумијевало забрану рада угоститељских објеката, обустављање наставе у школама (прелазак на он-лине наставу), затварање свих предшколских установа и вртића.

Тражи и да се рад привредних друштва и предузетника који се баве трговином прехрамбених производа (маркети, супермаркети, хипермаркети) прилагоди тренутној ситуацији.

Општински Тим за заштиту и спашавање Општине Будва, предлажио је и да се уведе забрана изласка из објеката становања у времену од 17 до 5 часова наредног дана, као и забрана кретања, окупљања и боравка на јавним површинама сваког дана у времену од 17 до 5 часова наредног дана.

Траже и увођење забране међуградског путовања, затварање игралишта, теретана на отвореном и затвореном простору и фитнес центара, пренијели су црногорски медији.

(Тањуг)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ПЛАНдемија

08.02.2021 15:22

Ма дај, људи грипају као и сваке године.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

08.02.2021 17:15

Како ми у РС радимо шта хоцемо и ништа се није повећала пандемија. Ја не разумијем ништа више.

Name

хахаха

10.02.2021 08:26

цовјек прима налоге од глобалиста па то је.... каква пландемија престаните страсити народ.... ако се било ста сири треба забранити лет авионима нато који запрасују а не затварати народ на земљи

ОДГОВОРИТЕ