Рада подигла кредит да уложи у нове песме и спотове!

Рада Манојловић је наводно одлучила да у каријеру инвестира 80.000 евра.

Забава 07.02.2021 | 14:32
Рада подигла кредит да уложи у нове песме и спотове!

Певачица је наводно у једној банци аплицирала за кредит који јој је недавно и одобрен, а новац ће уложити у нове песме и спотове.

"Раду је, као и остале певаче пандемија корона вируса веома погодила, јер скоро годину дана није имала наступе и није зарађивала. Уштеђевина се потрошила, а не зна се ни до када ће пандемија трајати. Због тога је све зачудила њена одлука да се задужи и новац, у овом тренутку, уложи у посао", испричао је извор близак најпознатијој Четережанки и додао:

"Одлучила је да мало кокетира са музиком и правцем, па је ангажовала потпуно нови тим сарадника који сарађује са великим звездама, а песме које ће се наћи на албуму ће бити мегахитови, у то нема сумње. Рада је сигурна да ће јој се инвестиција исплатити вишеструко."

 

Иако је до сада имала среће када је избор песама и сарадника у питању, сада је одлучила да мало помери границе и своју публику обрадује другачијим звуком и песмама.

"Рада жели и да екранизује нове песме, како би оне дуже живеле. С тим у вези, преговара са редитељима и продуцентима, али и са стилистима који ће јој променити лични идентитет", испричао је извор.

Певачица о својим пословним плановима и улагању у каријеру не жели да говори, јер никада у јавности није истицала шта је и колико платила.

 

"Њу је публика заволела управо због њене скромности и ненаметљивости, па ту слику не жели да мења", завршио је извор.

Извор: Курир.рс/ Ало Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар