Халид прети бившој љубавници: Завршићеш у месној индустрији!

Халид Муслимовић очајан је због тога што га следеће недеље чека пресуда због пребијања љубавнице Соње Башић 2018. године, па јој је претио путем порука.

Забава 07.02.2021 | 12:54
Халид прети бившој љубавници: Завршићеш у месној индустрији!

Након што је Основни суд у Приједору донео одлуку да певач мора да исплати дуг жени с којом је био у вези у периоду од 2015. до 2018. године у износу од 78.000 евра, чека га још једна пресуда. Наиме, Соња је пре три године тужила Муслимовића за физичко злостављање суду у Бањалуци, а по свему судећи, не пише му се добро. Свестан да ће бити осуђен следеће недеље, очајни певач обратио се Башићевој путем Воцапа и том приликом јој је претио.

- Крава која да 50 литара млека и проспе ногом заврши у месној индустрији - једна је од порука које су изненадиле Соњу. Међутим, Халид ту није стао, већ је бившој љубавници поручио да јој "фино лежи то и да иде награда", а као прилог јој је послао фотографију сандука са цвећем. 

Башићева је била шокирана порукама које је добила од Муслимовића. - Свесна сам да је уплашен и очајан због пресуде која га чека - кратко је рекла за Курир. Подсетимо, Муслимовић је у јулу 2018. године брутално претукао Соњу између два и три часа ујутру на релацији магистралног пута Бањалука-Козарац, а пресуда за тај случај очекује се у наредним недељама.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

 

 

 

Коментари / 0

Оставите коментар