Жесток судар два камиона и аута на путу Тузла-Добој

Двије особе су повријеђене у саобраћајној незгоди која се јутрос догодила на дијелу магистралног пута Добој-Грачаница, у мјесту Стјепан Поље.

Република Српска 06.02.2021 | 12:48
Жесток судар два камиона и аута на путу Тузла-Добој

Портпарол Управе полиције Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона (МУПТК) Амра Капиџић за Клиx.ба је изјавила да се саобраћајна незгода догодила јутрос око осам сати, а учествовала су два теретна и једно путничко возило. 

Том приликом, према њеним ријечима, су повријеђене двије особе, од којих је једна превенезена у Општу болницу у Грачаници, док је друга упућена у Универзитетски клинички центар у Тузли због указивања љекарске помоћи.

У овој саобраћајној незгоди дошло је до директног судара два камиона, док је аутомобил који је у тренутку судара пролазио поред теретних возила, благо окрзнут те у њему није било повријеђених особа.

Од силине судара на камионима је причињена велика материјална штета, а један од њих се приликом контакта с другим возило преврнуо на бочну страну.

До оконачања увиђаја којег обављају полицијски службеници Полицијске управе Грачаница саобраћај се на дијелу пута Добој-Грачаница одвија наизмјенично, једном траком.

(Клиx)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сензационализа

06.02.2021 16:10

@Зесток@, довољно му је сто је судар. Јел, ово неки АутоСтрип магазин или новине које се представљају за озбиљне. Витлаво али витла БН.

ОДГОВОРИТЕ