Северина у браку са Којићем а сели се на имање новог дечка!

Северина Којић отпочеће заједнички живот са својим дечком, винаром Томиславом Воштинићем.

Забава 04.02.2021 | 22:22
Северина  у браку са Којићем а сели се на имање новог дечка!

Певачица ће за почетак пренети део својих ствари на његово имање у Иванић Граду где ће повремено одлазити и проводити по неколико дана како би видела како ће њих двоје да функционишу заједно, сазнаје Курир.

Откако се сазнало да је популарна Сплићанка у вези са винаром, многи се питају шта је са њеним браком са Игорем Којићем. Спекулише се да супружници нису у добрим односима, а у прилог томе говори и то што се нису видели скоро годину дана. У међувремену, Севе је нашла новог дечка са којим је провела цело лето, а по свему судећи ускоро планирају и заједнички живот.

Наш извор близак певачици каже да она доста времена проводи на Граберју Ивановачком где Томислав има имање и винарију, као и да су летос путовали заједно, а виђени су на крстарењу Јадраном. С обзиром на то да им љубав цвета, њих двоје су разговарали и да везу подигну на виши ниво, па јој је Воштинић предложио да отпочну заједнички живот. Знајући да је њена ситуација компликована - да је и даље у браку са Којићем, као и да је несигурна по питању усељења код њега, дао јој је идеју да са тиме почне полако. То значи да би она постепено преносила ствари код њега, као и да би и даље одлазила у Загреб и боравила у свом стану јер има доста обавеза око посла.

Северини се тај предлог допао, па је одлучила да покуша, а идеја се допала и њеним пријатељим. Како каже наш саговорник, Томислав је јако добар и пажљив према певачици, поштује је и њој јако прија његово друштво. Он додаје и да јој неће бити тешко да се пресели код њега, јер је готово стално на имању, а прија јој и природно окружење, тишина и мир, удаљеност од града и гужве.

Подсетимо, Курир је прошле године ексклузивно писао да је Севе у вези са винаром, али њих двоје су негирали ту информацију. Само неколико дана касније, хрватски медији објавили су да је певачица летос виђена на крстарењу са Томиславом, али да га је представљала као свог телохранитеља како нико не би посумњао да су заједно. У међувремену је обрисала одређене фотографије са Којићем које је имала на Инстаграму, што је урадио и он.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2021-02-04/02042021065013.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="734" />

Покушали смо да ступимо у контакт са Северином, али њен ПР није одговарао на наше позиве.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Раденко

05.02.2021 05:22

Доћи ће и до мене како је кренула.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

05.02.2021 05:40

Кад цу ја доци на ред ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

сомеоне

05.02.2021 05:49

навикла на јахту

ОДГОВОРИТЕ