Сашка Каран оптужила Еру да је силоватељ, певач тврди да је то гнусна лаж!

Ера Ојданић тешко је поднео исповест колегинице Сашке Каран да ју је управо он сексуално узнемиравао, непримерено додиривао и умало силовао када је била млада и на почетку каријере.

Забава 04.02.2021 | 18:34
Сашка Каран оптужила Еру да је силоватељ, певач  тврди да је то гнусна лаж!

Овакве оптужбе, фолкер је жестоко демантовао, а како каже ради се о лажима. Ојданић је поручио да Сашка жели медијску пажњу коју су добиле глумице Милена Радуловић и Ива Илинчић које су недавно иступиле у јавности и откриле да их је силовао учитељ глуме Мика Алексић.

- Живи ужас! Хорор! Шокиран сам чиме се та жена послужила да скрене пажњу на себе. Поднећу тужбу против ње јер је то што је изговорила гнусна лаж и озбиљно је ударила на моје име. Разумем да због короне нема нити једну тезгу, али оптужбама да сам силоватељ је померила границе своје жеље да поново буде млада и позната. Видела је колику су медијску пажњу изазвале несрећне, младе глумице које заиста јесу силоване, па рекла себи: „Дај да се и ја ухватим за тај воз“. Лагати да си жртва сексуалног манијака је некоректно према мени, али и према стварним жртвама сексуалних напасника - наводи Ера који би, како истиче, радије имао сексуалне односе са животињом него својом колегиницом.

- Њу је на естраду довео Милан Симић. Урадио јој је први албум и био њен композитор. Тада сам је први пут чуо и видео, а након тога сам је виђао кроз тезге, емисије и ријалитије. Ово јој није први пут да ме овако малтретира. Раније је говорила да сам пе*ер. Нека се одлучи да ли сам пе*ер или силоватељ. Пре бих опалио краву из свог села него силовао њу. Чак и у то време када је добро изгледала, није могла да ме привуче јер је било јасно да није чиста у глави. Не знам како јој се језик не осуши од лажи које редовно изговара. Жена јаше мене, уместо да јаше оног свог доброг човека за ког је удата - каже фолкер који чврсто верује у карму.

- Због Сашке имам нагон за повраћањем. Први сам поборник за права жена, према женама се понашам као према краљицама и о њима мислим само најлепше, а погледајте шта сам доживео. Срамота ме је да изговорим то за шта ме је оптужила. Карма ће јој вратити сву пакост коју чини другима и злобу коју носи у себи откако се појавила - закључује Ојданић и најављује тужбу против Каранове.

Извор: курир.рс/ало Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Карабаја

05.02.2021 18:11

Ха ха. И ера га приставио. Ма лазе ова. Хоће да се подмлади. Прошо воз.

ОДГОВОРИТЕ