Полиција обавља претрес просторија ФК Партизан

Полицајци, инспектори и припадници БИА тренутно обављају претрес просторија Фудбалског клуба Партизан у Београду, након хапшења Вељка Беливука и Марка Миљковића Марета, а паралелно са тим, полицајци су и на стадиону Црвене звезде.

Србија 04.02.2021 | 10:30
Полиција обавља претрес просторија ФК Партизан

Како јавља репортер Блица са лица мјеста, око стадиона је паркирано много полицијских аутомобила и константно их пристиже још, а у околини се могу видјети униформисани полицајци.

Полиција је током ноћи извршила претрес на 30 локација приликом чега су ухапшени Беливук на планини Рудник и Миљковић у Београду.

У највећој полицијској акцији у посљедњих десет година ухапшено је још 14 особа!

Сви они терете се за најтежа кривична дјела – убиства и отмице!

Блиц је ексклузивно објавио видео привођења Веље Невоље, као и фотографије из акције на којима се види претрес возила које су користили чланови Вељине групе.

Они су, иначе ухапшени док су ишли да спале возила коришћена за кривична дјела!

Тужилац за организовани криминал Младен Ненадић рекао је да су хапшења извршена након вишемјесечног заједничког рада Тужилаштва за оргназовани криминал, више организационих јединица МУП и БИА.

Тужилац је саопштио и да је према 16 особа донијето рјешење о задржавању, а након истека рока биће спроведени тужиоц за организовани криминал.

(Српскаинфо)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ГРУЈО

04.02.2021 09:47

Их,код нас би имали хапсити пола године шта се лопова накотило.Три нова затвора мало да их смјестите

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

04.02.2021 09:52

Успостављају новог вођу навијача Партизана, да не шамара друге ликове. познатих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

04.02.2021 17:09

КОНАЧНО! БРАВО!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гунар

04.02.2021 19:19

Треба за те све навијаце увести скандинавске законе,ако те ухвате са било каквим навијацким обелезјем на 50м од стадиона прво одма месец дана друствено корисног рада и 5000е....ако имас ако не наставис са косењем травице и скупљањем лименки....

ОДГОВОРИТЕ