Слоба оптужио колеге да су стипсе: Узму бакшиш и не поделе са музичарима!

Певач Слободан Слоба Радановић разочаран је у већину колега и открио је шта једни другима раде на наступима и варају музичаре.

Забава 02.02.2021 | 18:36
Слоба оптужио колеге да су стипсе: Узму бакшиш и не поделе са музичарима!

"Многи певачи имају змију у џепу. Био сам на свадби где је бакшиш био 40.000 евра, ја нисам узео динара. Деведесет одсто певача дође на наступ, узме бакшиш и оде кући да не подели са музичарима. Ја то не бих никад урадио", рекао је Радовановић, који је и ван каријере доживео велика разочарења у људе. 

Наиме, присетио се удеса који је имао и када су га док су га превозили у Хитну, покрали.

"Имао сам удес, не сећам се како се догодио. Човек је попио и буквално се закуцао у мене од назад. Ја сам се само пробудио у колима хитне помоћи. Док су они мене одвезли у Клинички центар, неко ми је украо ЦД плејер из аута. И то су ситуације када се разочараш у људе", присетио се Радновић.

Подсетимо после преваре супруге Кије Коцкар уживо у ријалитију, пола Србије га је подржало, пола осудило, а сад је открио шта му је било најтеже.

"Због јавне преваре најтеже ми је пало због свих. Шта сам ја за ове три године после ријалитија видео, схватио сам да ја нисма много грешан", рекао је Радовановић и рекао да су многи испаштали због ситуације.

"Свима је било тешко, али сви смо се издигли из тога. Не кајем се ни због чега, кајем се само ако је неко остао повређен", закључује Слоба.

На питање да ли се више каје због Кије или због Луне, није желео да да одговор, али је признао зашто се рано оженио.

"Мислио сам да је то то, желео сам да подигнем то на виши ниво и никад се нисам покајао", рекао је певач за Викенд Премијера.

Извор: курир.рс фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар