Ана због Расте хтела да се запали испред Скупштине!

Ана Николић открила је да јој је тешко пало то што је њен бивши супруг Стефан Ђурић Раста завршио у затвору и да је због тога хтела да се полије бензином испред Скупштине.

Забава 02.02.2021 | 17:12
Ана због Расте хтела да се запали испред Скупштине!

Популарна певачица признала је да је због реперовог хапшења пролазила кроз прави пакао, посебно због њихове ћерке, која је стално питала где је тата. Она је открила и да Расту веома цени и да не да никоме да каже ружну реч о њему.

- То је био не један од тежих дана, него један од тежих периода. Раста је особа која је била део моје душе. Он ће заувек бити Тарин тата, као што ћу ја бити Тарина мама - почела је Ана за емисију "Ексклузивно" и рекла да је због тога што нису хтели да га пусте из притвора хтела да се "полије бензином испред Скупштине".

- Тарина бака је јавила да излази. Почела сам да плачем, онда се све сломило. То је период... јако тежак. Гледати његове родитеље, који су људи потпуно пристојни, нормални, којима је све то тешко пало... То је њихово дете, ја се стављам у улогу мајке, да је моје дете. Кад се једног дана његова мајка, која је стварно јака жена, једна стена, расплакала, ја сам се распала и била сам у фазону: "Сад ћу да идем испред Скупштине да протестујем, да се запалим, полијем бензином, пустите дечка, ово је заиста неправда" - рекла је Ана.

Николићева је открила и због чега су се она и Раста развели. Како каже, никакви скандали нису у питању, већ то што су били више пријатељи него пар.

- Не функционишемо ми. Ми смо више брат и сестра него мој брат и ја. Али муж и жена никако. Два слична карактера, експлозивна. Ту би дете патило - признала је она и додала да јој је било тешко да ћерки објасни где је тата.

- Тара је мала, она и не схвата то, али ја сам понекад у њеном погледу видела... Последњих неколико пута, јер ми смо већ месец дана ишчекивали излазак, стално сам причала: "Е, сад ове среде, тата можда дође." Нисам јој обећавала, јер кад јој дам реч, то је тако - каже Ана.

Подсетимо, Први основни суд у Београду укинуо је 27. јануара притвор Расти и његовом пријатељу Л. Б., који се терете за недозвољено држање сканка и кокаина за личну употребу. Он је у притвору провео скоро четири месеца. 

(Курир.рс Фото: Ана Паунковић) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Да али

02.02.2021 17:49

Коме је све ово занимљиво. А ко год се запалио није о томе говорио

ОДГОВОРИТЕ
Name

милутин бекић бањалука

02.02.2021 17:59

Битангу треба само пребацити негдје на радну терапију

ОДГОВОРИТЕ
Name

комсија

04.02.2021 08:25

само тако

Name

Ова

02.02.2021 18:20

је веца лујка него сто сам мислио!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Какве

02.02.2021 21:29

Глупости Ана прица.