Мерлин Менсон се иживљава над девојкама, психички их злоставља!

Чувена глумица Еван Рејчел Вуд је оптужила свог бившег дечка, познатог музичара Мерлина Менсона за злостављање, манипулацију и испирање мозга. Она је поделила пост са веома потресном поруком.

Забава 01.02.2021 | 21:49
Мерлин Менсон се иживљава над девојкама, психички их злоставља!

- Име мог злостављача је Брајан Варнер, који је целом свету познат као Мерлин Менсон. Почео је да ме ''негује'' када сам била тинејџерка и злостављао ме најстрашније могуће током година. Мозак ми је био испран и изманипулисан до потпуне покорности. Завршила сам са животом пуним уцене, страха, клевете и освете. Сада сам ту да откријем опасног човека и спречим да уништи још живота, али и да испрозивам многе индустрије које су му то омогућиле. Подржавам жртве које више неће да ћуте - стоји у глумичином посту. 

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А пост схаред бy Еван Рацхел Wоод (@еванрацхелwоод)

Еван Рејчел Вуд је рођена 1987. године, а са Месоном је била у вези од 2007. године до 2010. године, а тада су чак били и верени. Она је после завршетка везе са Менсоном причала о да је трпела злостављање у вези, али никада није именовала злостављача. Овог пута је решила да све објави и каже. 

На њеном Инстаграм сторију се налазе и приче других девојака које је Менсон злостављао на неки начин, а то је увек подразумевало неку врсту понижавања и вређања.

Међутим, то није први пут да се дешава - Мерлин Менсон је био у браку са Дитом фон Тиз, чувеном бурлескном играчицом. Развели су се веома брзо, а она је изјавила да је била дубоко несрећна у том браку и психички исцрпљена. 

Такође, Менсона су оптуживали да су двојица дечака који су извршили масакар у школи коломбајн слушала његов албум пре крвавог пира 1999.године. 

Извор: Курир.рс фото: ЕПА/Профимедиа

Коментари / 0

Оставите коментар