Џејова ћерка креће његовим стопама!

Марија Рамадановски, ћерка покојног певача Џеја Рамадановског, наводно је решила да крене татиним стопама и постане певачица.

Забава 31.01.2021 | 14:03
Џејова ћерка креће његовим стопама!

Наиме, како је извор близак породици Рамадановски испричао, Џејова ћерка већ је наводно кренула да бира песме и сараднике, а највећу подршку има у својој породици и зету Адилу Максутовићу.

"Док је био жив, Џеј је Марију терао да сними песму. Предлагао јој је чак и дует, али је она због треме и несигурности увек то одбијала. Пред крај његовог живота, пристала је да са оцем гостује у неколико телевизијских емисија у којима је пустила свој раскошни глас и показала да се од оног ко ју је створио не разликује пуно", испричао је извор близак породици Рамадановски. Каке је још рекао, Марија је ову одлуку донела тек када је Џеј преминуо, убеђена да на тај начин испуњава његову највећу жељу.

"Од када је Џеј преминуо, Марија стално понавља како би њен тата био поносан на њу када би запевала, када би га наследила... Жао јој је што се на тај корак није одлучила раније, док је он био жив, јер би јој помогао и око музичког правца, али и око сарадника, музичара, одабира песама...", испричао је извор.

Марија Рамадановски је завшила козметичку школу, а запослена је у једном позоришту као шминкер. Како је одлучила да четкице и сенке замени микрофоном, вероватно ће ускоро напустити овај посао, па ће убудуће шминкати само себе за наступе.

"Мајка Нада и сестра Ана су уз њу свим срцем, али је и Адил решен да млађој сестри своје супруге помогне и око певања и око песама. Како се прочуло у музичким круговима да Џејова наследница планира да постане певачица, тако су и поједини текстописци почели да се јављају и нуде јој песме", испричао је извор.

Марија жели да сними поп албум, јер јој је забавна музика ближа и слуша је од малена. Иако јој је тата био легенда народне музике, она сматра да не поседује трилере и боју гласа за ту врсту музике.

"Марија је одувек била наклоњенија забавној поп музици, слуша Нину Бадрић, Александру Радовић... па би волела да њена прва песма буде нешто попут онога што њене старије колегинице раде", завршио је извор.

Извор: курир.рс Фото: принтсцреен

 

 

 

 

Коментари / 0

Оставите коментар