Након вишеструког убиства, полиција трага за мушкарцем

Полиција у Шибенику у везу са четири убиства у Водицама доводи мушку особу у возилу шкода карок сиве боје и моли грађане да им то пријаве, али исто тако да не прилазе аутомобилу.

Регион 30.01.2021 | 17:55
Након вишеструког убиства, полиција трага за мушкарцем

"У везу са наведеним догађајима доводимо мушку особу која се користи возилом марке `шкода карок`, сиве боје, регистарских ознака `ШИ-959-ХФ`", наведено је у саопштењу полиције.

Полиција је демантовала информацију коју су објавили поједини медији да је починилац пронађен мртав.

У Водицама је у два случаја полицији пријављен проналазак четири мртва лица.

Полицијска управа шибенско-книнска саопштила је да је у 12.56 часова запримила дојаву да је у Водицама, у возилу поред пута пронађен мртав мушкарац.

У 13.23 часова полиција је од Хитне медицинске помоћи запримила другу дојаву о проналаску три мртва лица - два мушкарца и једне жене, у објекту на Јужној магистрали, преносе хрватски медији.

Медији су раније јавили да је, незванично, убица Бранко Колопер, власник пропале шибенске фирме "Маткол", који је имао низ пекара и трговина по граду, али је отишао у стечај.

Међу убијенима су наводно Теди Сламић, власник трговачког ланца "Дјело", а помиње се и Радојка Данек, стечајни управник и вијећник у шибенској градској вијећници, те још један мушкарац.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар