Четири особе мртве, међу њима и познати предузетник

У Водицама је у два случаја полицији пријављен проналазак четири мртве особе.

Регион 30.01.2021 | 16:51
Четири особе мртве, међу њима и познати предузетник

Полицијска управа шибенско-книнска саопштила је да је у 12.56 часова запримила дојаву да је у Водицама, у возилу поред пута пронађен мртав мушкарац.

У 13.23 часова полиција је од Хитне медицинске помоћи запримила другу дојаву о проналаску три мртве особе – два мушкарца и једне жене, у објекту на Јужној магистрали, преносе хрватски медији.

Одмах по сазнању на терен су упућене додатне полицијске снаге ради проналаска особа које би се могле довести у везу са смрћу пронађених особа, саопштено је из полиције.

Портал Шибеник ин јавио је да је познати предузетник из Шибеника убијен у Водицама из аутоматске пушке око 13.00 часова, а објављене су и фотографије његовог изрешетаног “мерцедеса”.

Портпарол полиције у Шибенику Шиме Павић рекао је за портал Шибеник ин да се у Водицама нешто дешава, али није још могао потврдити да је ријеч о убиству.

– Не могу још ништа потврдити. Нека гужва је у Водицама, али за сада не могу потврдити да је ријеч о убиству – рекао је Павић.

Портал Шибеник ин незванично сазнаје да је познати предузетник са подручја Шибеника убијен из аутоматске пушке док је био у аутомобилу испред једне продавнице у Водицама.

(Срна)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Херцеговац

30.01.2021 16:39

Привредник или "привредник" то је сустина а не писе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хамис

30.01.2021 18:18

Отели цовјеку све сто је зарадио са породицом,убио цовјека власника ланаца који су му дуговали,стецајну управницу и њеног муза повјериоца у истом предмету којем је додјиљена имовина убице...бице тога јос сви велики се обогатили на муци малих добављаца,,,прекипило цовјеку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обрацун

30.01.2021 18:51

ради ?????????????? Неко вис неко мање грабио !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

30.01.2021 23:28

То је она???? можеш али до кад,Свако ће доћи на Ред штета за Човјека није Баш Морао на себе Пуцат,али???Дојадила Човјеку Неправда: Судија није била на Страни Закона ,Ако је Већ тако како Ју је оставио,да може и Даље да чини безакоње,.Карактеристично за Банана Државе ,, Можда ће ово бити Поука Овим КЛЕПТОМАНИМА, који су не Засити Туђег Труда и крвавог Зноја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хмм

31.01.2021 06:24

Овај се унутра сакрио, мисли као у Америцким филмовима метак не пролази кроз врата аута ?? Како непријатно изненадјење за њега??!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Си мерти

31.01.2021 15:38

Све има свој почетак и крај многи су постали због оваквих бахати тајкуна сиротиња преко ноћи !!!

ОДГОВОРИТЕ