Саслушан бивши момак глумице Милене Радуловић

У поступку који се води против власника школе глуме Мирослава Мике Алексића, којег је шест дјевојака оптужило за силовања и недозвољене полне радње, данас је у тужилаштву саслушано двоје свједока.

Магазин 29.01.2021 | 22:09
Саслушан бивши момак глумице Милене Радуловић

Изјаву је давао глумац Радован Вујовић, иначе бивши момак Милене Радуловић, младе глумице која је прва пријавила Алексића.

Он је, како сазнају Новости, изнио нека посредна сазнања која има. Углавном оно што је чуо од Милене. Исказ је дала и њена другарица, која је такође похађала студио глуме "Ствар срца".

Она се присјећала шта се дешавало на часовима, како се тада понашао Алексић, а шта је касније о конкретном случају чула од Радуловићеве.

Наредне седмице требало би да се настави испитивање осталих свједока. Посљедња од оштећених дјевојака, која је малољетна, још није дала исказ, јер се чека њено неуропсихијатријско вјештачење, да би се утврдило да ли је способна за то, па њено саслушање тек треба да буде заказано. До сада је пет оштећених дјевојака дало исказе.

Иначе, када је прије 15 дана објелодањен овај случај и након што је Алексић ухапшен, Радован Вујовић је међу првима подржао дјевојку са којом је био у вези више од четири године. Казао је да је она храбра, истрајна и неустрашива жена и да кад је чуо причу ниједног тренутка није имао дилему да је подржи.

(Ало)

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ДрАган

30.01.2021 01:36

Јел ико иста пито комсилук

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.01.2021 07:06

И ја сам у чуду. Први пут нема комшија. Комшије кажу...