Роналдо и његова дјевојка под истрагом због журке

Кристијано Роналдо и његова дјевојка Георгина Родригез могли би бити у невољи након што су наводно прекршили протоколе о корона вирусу.

Спорт 28.01.2021 | 16:16
Роналдо и његова дјевојка под истрагом због журке

Звијезда Јувентуса одвела је Георгину на рођенданску прославу у другу регију Италије, гдје су одсјели у службено затвореном хотелу, а с обзиром на то да су путовања између градова у Италији забрањена, усред пандемије, Роналдо би могао бити кажњен, пише Клиx.

Потугалац се суочава с потенцијалном новчаном казном након што је објавио фотографију на којој се види у друштву дјевојке у луксузном скијалишту Вал д'Цоста, а према писању италијанских медија, пар је сада наводно под полицијском истрагом.

Георгина је у уторак прославила 27. рођендан у хотелу Ле Масиф који има пет звјездица, а затим је подијелила видео њиховог романтичног путовања на друштвеним мрежама. Убрзо га је избрисала, али било је прекасно јер је постао виралан. <див дата-гоогле-qуерy-ид="ЦЛморфТ1ву4ЦФQО0дwодРвЕАлА">

Италијанска полиција посјетила је хотел током дана и закључила да је затворен, али ће истрага бити настављена.

Роналдо није конкурисао за синоћњи меч Италијанског купа у којем је Јувентус побиједио Спал 4:0, а Португалац је добио слободан дан.

(Клиx)

Коментари / 0

Оставите коментар