Ђани води жену на лечење у Беч?!

Након што је супруга Радише Трајковића Ђанија, Слађана Трајковић пре недељу дана доживела мождани удар, фолкер је наводно решио да је води у Аустрију на лечење.

Забава 27.01.2021 | 18:37
Ђани води жену на лечење у Беч?!

Фолкер ће са супругом да посети престижну клинику у Бечу, у којој ће Слађа урадити све неопходне прегледе.

- Чим је Слађа пуштена из болнице после можданог удара, Ђани је почео да се распитује где би било најбоље да настави с лечењем. Контактирао је са другаром који дуго живи у Бечу да би га питао где је најбоље да жену доведе на испитивања. Он му је дао називе неколико клиника у Бечу за које гарантује да имају најстручније особље, па је Ђани брзо све уговорио. Пријатељу је рекао: "Брате, не питам колико кошта! Хоћу што пре да видим шта је са Слађом. Нећу ни динар да штедим, само ми је битно да се установи у чему је проблем и да јој буде боље - прича Ђанијев сарадник.

Певачева супруга ће на клиници урадити све претраге од колордоплера преко скенера до магнетне резонанце и свих других тестирања, а пошто ће у амбуланти да проведе десетак дана, оквирно ће их све коштати око 50.000 евра.

- Слађа је рекла Ђанију да све анализе може да уради у Београду, али он за то није хтео ни да чује! Рекао јој је да зна да су наши лекари велики стручњаци, али хоће да буде сто посто сигуран у све. Убедио је Слађу на крају, па ће у Беч да отпутују авионом крајем фебруара јер она до тада што више треба да се одмара, по препоруци лекара. Доктори су му рекли да не би било лоше да он буде са њом док се не заврше испитивања и да њихова клиника све може да покрије, од базена, масажа преко свих анализа које треба да се ураде. Цена за десетак дана изађе на 50.000 евра, али Ђанију то није проблем. Знао је да су такве установе скупе, али не даје новац на глупости, већ на нешто што се тиче здравља - закључује саговорник.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2021-01-27/01272021043946.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="597" />

Слађа каже да је сада много смиренија него што је била, али да ће анализе тек да покажу у каквом је стању њен организам.

- Боље сам и до сада није било нових компликација. Свесна сам тога да из корена морам да променим стил живот, али неће ми бити тешко да то урадим сада када знам да ми је здравље пољуљано. Наши доктори су добри, а што се тиче одласка на лечење, све ми је једно где ће то да буде. Важно је да се установи шта је у питању - рекла је кратко Слађа.

извор: Курир.рс/Српски телеграф Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар