Девојка истетовирала своју мачку!

Руска манекенка Елена Ивањицкаја истетовирала је свог мачка Јашу. Ова Рускиња постала је позната управо по овом необичном поступку...

Занимљивости 27.01.2021 | 16:36
Девојка истетовирала своју мачку!

Она је на Инстаграму још пре неколико година први пут поделила фотографије тетовиране животиње, али је сада поново то учинила, изазвавши гнев многих њених пратилаца. Наиме, преко Јашиних груди тетовиран је египатски бог Анубис, пише Унилад.

Мада манекенка тврди да животиња ниједног тренутка није била повређена, и да је била под анестезијом, многи је оптужују за окрутност над животињама.

Када су ове фотографије први пут доспеле у јавност, Елена се бранила тврдећи како Јаша вероватно живи боље од већине људи.

 

"Није кастриран и неће ни бити, то је окрутно. Ветеринар је био присутан приликом тетовирања, па се може речи да је све било под под контролом. Према Јаши поступам веома пажљиво и пружам му љубав", рекла је тада.

Њен Инстаграм профил је закључан од када је поново доспела у центар пажње због нових објава, а неки пратиоци су означавали и ПЕТА организацију, позивајући је да помогне љубимцу.

Извор: Занимљивостидана.цом 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Како

27.01.2021 21:53

Бахато,узасно и морбидно.

ОДГОВОРИТЕ