Лидија Вукићевић затечена вијешћу о смрти Риалде!

Вест о изненадној смрти глумице Риалде Кадрић у 57. години, чувене Марије из „Жикине династије“, растужила је домаћу јавност, али и њене колеге. Лоше вести затекле су и глумицу Лидију Вукићевић, која је у култном остварењу Зорана Чалића тумачила лик Лилике, а снимајућих дана и времена које је провела са Риалдом и данас се одлично сећа.

Магазин 26.01.2021 | 18:31
Лидија Вукићевић  затечена вијешћу о смрти Риалде!

- Ја сам се дружила са њом током снимања, била ми је јако драга, али су нам се после путеви раздвојили, након тога се нисмо дружиле. Знала сам да је отишла у иностранство, али нисам знала где. Потпуно сам шокирана, свако јутро прочитам да оде неко, стварно ми је страшно. Не знам од чега је тачно преминула, а није ни чудо да људи умиру у ово доба короне. Људи се тешко носе са тим, немају где да побегну, свет им је тесан – читав свет је то захватило и у немогућности су да се склоне. Баш ми је жао, много ми је тешко, поготово она није имала неке године, млада жена, бавила се и психотерапијом, колико сам чула... Имала је и ту велику трагедију 1991. године, када јој је мајка преминула током бомбардовања, на улици, а она није могла да дође... Ма, ужас, страшне последице на човека оставља ово тешко време у ком живимо - у даху прича Лидија, која ће Риалду памтити по много чему.

"Дивна је била, дивна! Имала је тада више искуства од мене, обзиром да сам ја ушла у „Жикину династију“ када је њихов „син“ Миша већ имао неке године. Била је врло коректна, добар пријатељ и добар човек. Нисмо имале доста заједничких сцена, али је памтим као веселу, ведру, насмејану особу, скроз дамски тип... Права дама! И улога јој је пристајала, била је занимљива на сваки начин - присетила се Лидија у разговору за Пинк.рс, и на крају истакла да су филмови Зорана Чалића у време када су објављивани често били оспоравани и на мети критика, али да су деценије показале да су - култни, те да ни данас, толико година касније, нема детета које не зна бар једну реплику из "Жикине династије", у којој су, поред осталих колега, играле и она и Риалда."

Извор: Курир.рс фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

забринута

26.01.2021 20:00

Битно је стајлинг у јавности него зацудјеност,ФАКЕ !!! 🤨

ОДГОВОРИТЕ