Блокаде саобраћаја у дијеловима БиХ због новог снијега

Због нових снијежних падавина тренутно је обустављен саобраћај за теретна возила са приколицом и шлепере на путним правцима: Цазин-Скокови-Велика Кладуша, Рипач-Горјевац и Кључ-Босански Петровац, саопштено је овог поподнева из БИХАМК-а.

Босна и Херцеговина 25.01.2021 | 17:32
Блокаде саобраћаја у дијеловима БиХ због новог снијега

Како је наведено у саопштењу, угаженог снијега на коловозу има и на осталим дионицама у вишим предјелима западне и југозападне Босне.

”Издвајамо путне правце: Купрес-Шуица-Ливно, Присика-Томиславград, Посушје-Јабланица и Ливно-Гламоч-Мркоњић Град”, саопштено је.

Сутра у Босни умјерено до претежно облачно вријеме, у Херцеговини већи дио дана мало до умјерено облачно и сунчано. Токома дана, слаб снијег се очекује у централним и источним подручјима Босне. До краја дана, поступан престанак падавина и смањење облачности.

Вјетар слаб до умјерен сјеверног смјера. Јутарња температура од -6 до 0, на југу од 0 до 4, а највиша дневна од -3 до 3, на југу од 3 до 6 ступњева, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода..

(Н1)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Да се зна

25.01.2021 17:38

Пало 2 цм снијега и уз силну механизацију опет заустављен саобраћај.Ова дионица је ријетко била блокирана у старој Југи док су ФАПО-ви чистили пут.

ОДГОВОРИТЕ