Након вести да је нашла млађег дечка огласила се Ева: Верна сам покојном мужу!

Глумица Ева Рас (80) подигла је прашину у јавности када је пред камерама "Еxклузива" показала Вука Ђуричића, ријалити учесника за ког је тада навела да је њен млађи дечко. Међутим, она је касније истакла да је све била шала.

Забава 25.01.2021 | 17:35
Након вести да је нашла млађег дечка огласила се Ева: Верна сам покојном мужу!

Тим поводом се сада огласила и истакла да је и даље верна покојном мужу и да за њу не постоје други мушкарци. 

- То је диван скеч који смо направили Вук и ја. Много ме је насмејало док смо снимали тај прилог. Са друге стране, немогуће је да нађем емотивног партнера, јер је мој супруг на оном свету. Једва чекам да умрем и да одем код њега. Бог ме још увек држи на овоземаљском свету и немам ту могућност да прекинем живот. Све има своје време, тако је и моја младост прошла. Имала сам дивног мужа и ја не могу да га изневерим – каже Ева, а онда се осврће на мушко-женске односе у којима постоји велика разлика у годинама.

- Свет је велики и свако има право да живи свој живот. Као што мене неки осуђују што живим сама, тако неки осуђују Верицу Ракочевић и њеног партнера. Она има право на свој живот. Цео свет је једна велика позорница и свако нека игра своју улогу како жели – закључује Ева Рас.

Извор: Курир.чрс фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар