Савић: Фронт промјена треба наставити ширити

Позвао бих мистерозног даваоца иконе из Бањалуке да се сам јави и скине ову љагу и срамоту и расчисти све нејасноће -  истакао је Радо Савић, замјеник предсједника СДС. 

Република Српска 24.01.2021 | 14:11
Савић: Фронт промјена треба наставити ширити

„Очигледно је режимски сценарио развући ситуацију око иконе спорног поријекла да би неки нови лоши догађаји и испади причу ову причу гурнули у заборав“ – појаснио је Савић. 

Замјеник предсједника СДС  казао је да опозицији дефинитивно треба укрупњавање и да сматра да је добро што је ДНС ту.

„У посланичком клубу ДНС-а у НСРС су углавном пристојни људи и мислим да не треба ту стати само са ДНС-ом, већ ширити тај фронт људи који су за суштинске промјене. Мислим да свуда има људи који су за нормалну, правну и економски одрживу државу, само сам сигуран да поједини који тако мисле у СНСД-у ће се међу задњима придружити промјенама јер су у страху да повуку неки озбиљнији потез“ – казао је Савић.

Коментаришући последње изјаве Бакира Изетбеговића, замјеник предсједника СДС је казао да ни двије године након избора Бакир нема формирану Владу Федерације БиХ. 

„Против премијера и министрице финансија у тој техничкој влади подигнуте су оптужнице за аферу “Респиратори”, можда и највећу у БиХ.  СДА је на изборима је изгубило највеће градове у Федерацији БиХ, губи власт и у кантонима које је контролисао… Дакле, Бакиру Изетбеговићу ништа не полази за руком, осим свјесног ширења међунационалне мржње и дизања тензија како би се свеокупна пропаст његове политике сакрила“ – појаснио је Савић. 

Он је казао да је српски народ доказао да зна како се брани слобода, а у овом тренутку Србима и свим осталим народима најважнија је борба за економски просперитет и стварање сигурне и свијетле будућности у миру.

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Интелектуалац

24.01.2021 13:43

Сто се тице Бакира то ти је заиста веома добра анализа. Сто се тице ДНСа као и уједињавања свих других у опозицији ту не сматрам да си у праву, јер треба прво царе мој провјерити програм сваке странке, анализирати колико се програми подударају па тек онда прицати о уједињењу. А ако је парола да се треба ујединити само да би Додика збацили онда ја не видим будуцност томе, јер без праве идеје нема ни побједе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Афере

24.01.2021 14:13

СНСД је сво вријеме у аферама. Од преноса надлезности, пљацке и пропадања банака, Алумине, тзв. кредита за вилу на Дедињу куповања папака, потписивање АПН-а, имена студентског дома, пријетњи гласацима, куповине сатора за цовид болеснике, пријетње Бањалуцанима итд. итд. Да су они људи стидјели би се самих себе али то се немозе оцекивати од њих.

ОДГОВОРИТЕ