Северина на необичан начин у купаћем подржала Бајдена!

Хрватска певачица је смислила начин да пошаље подршку новом председнику Сједињених америчких Држава, који сигурно неће остати непримећен.

Забава 20.01.2021 | 23:13
Северина на необичан начин у купаћем подржала Бајдена!

Хрватска певачица Северина је објавила нову фотографију на друштвеној мрежи Инстаграм на којој позира у купаћем костиму са дезеном америчке заставе, а затим је изазвала лавину како позитивних, тако и негативних коментара.

Наиме, она је јасно ставила до знања шта мисли о новом председнику Америке Џоу Бајдену (77) и јавно га је подржала. Данас ће очи целог света бити уперене према Вашинтону, где ће новоизабрани амерички председник Џо Бајден данас положити заклетву као 46. председник САД на свечаној инаугурацији.

У томе је своју инспирацију пронашла и Северина па се присетила једног од својих летних издања и новом председнику послала своју подршку.

На Инстаграму је објавила фотографију на којој позира у купаћем костиму са дезеном америчке заставе који јој одлично стоји и у ком јој је деколте у првом плану. На фотографији је таговала Џоа Бајдена, а уз њу ставила емотикон Кипа слободе.

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А пост схаред бy Северина (@северина)

"Барак Обама = 7 ратова. Доналд Трмп = 0 ратова. Џо Бајден = ????"," Боље да си се умотала у југословенску заставу!", "Амерички председници се мењају а ти си вазда иста. Машала", "Севе Американа. Топ", "Краљице, најлепша си", били су само неки од коментара испод објаве.

Извор: Телеграф.рс фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

јака

21.01.2021 17:19

Фаца у пм

ОДГОВОРИТЕ