Рада Манојловић тврди да никад није имала јака леђа иза себе!

Певачица Рада Манојловић осврнула се на приче да су јој многи негативно коментарисали стајлинг док сличан није понела Ким Кардашијан, али и на приче да је поносна на село из којег долази, за разлику од многих колега које крију порекло.

Забава 18.01.2021 | 22:26
Рада Манојловић тврди да никад није имала јака леђа иза себе!

- За мене је најнормалнија ствар бити захвалан и имати поштовање према ономе ко те је отхранио. Када сте сигурни ко сте, колико вредите и када јако верујете да ћете остварити свој сан, када знате да сте почели од нуле, да нисте имали никаква леђа. Када сте све сами створили, да вам нико није помогао сем људи који су гласали за вас у такмичењу, сваки успех који постигнете је још слађи и има већу драж, верујте ми - почела је своју причу Рада.

- Имам потребу да о овоме причам јер има на свим странама света и у мањим и у већим местима сиромашних и богатих и у неком другом смислу различитих који се можда суочавају са подсмехом, покушајима омаловажавања и дискриминације на више нивоа. Моја порука је да верујете, радите најбоље што можете и не дозволите никада да клонете и посустанете због неког ко вас само из зле намере и немоћи понижава оним чиме се ви поносите. Верујте, то је чиста немоћ и завист и то треба да вам буде потврда да вредите и да сте добри у ономе што радите - додала је.

Извор: Курир.рс/Блиц фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар