Харис признао да је бежао из школе и да су га 2 пута избацивали из гимназије!

Певач Харис Џиновић говорио је искрено о свом одрастању и признао да кад би могао да врати време, сигурно би био бољи ђак.

Забава 18.01.2021 | 18:28
Харис признао да је бежао из школе и да су га 2 пута избацивали из гимназије!

- Оно што сам ја радио то је био крај света. Бежао сам са часова, па су ме два пута избацили из гимназије. Играо сам фудбал, ишао на тренинге, добио 250 неоправданих, па ишао у вечерњу школу. За годину дана завршио сам два разреда, па се опет уписао. Родитељи су ми радили у Извршном већу па су могли преко везе да ме врате у школу - признао је певач у емисији "Шта сам теби и ко сам себи".

- Волео сам да будем и фудбалер, и певач и свирач и скијаш и гимнастичар. Бавио се и ловом и риболовом - изјавио је Џиновић и признао да га је то коштало у животу.

- Мораш да направиш једно усперење и да се држиш тога. Зато је и мени музика дошла као ахаха, хихи. Да сам био оријентисан само на музику, можда бих уписао музичку школу, па академију. Овако сам необразован и самоук, када је реч о музици - закључио је Харис.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2021-01-18/01182021051025.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="676" />Извор: Курир.рс Фото: Дамир Дервишагић

Коментари / 0

Оставите коментар