Компанија "Рајанер" обуставила летове из БиХ и Црне Горе

Компанија "Рајанер" привремено је обуставила све своје летове са аеродрома у бившој Југославији, а посљедњи су укинути и преостали летови из БиХ и Црне Горе.

Регион 14.01.2021 | 22:02
Компанија "Рајанер" обуставила летове из БиХ и Црне Горе

Ова повољна авио-компанија је због пандемије већ имала смањен ред вожње за регион, а летове је остваривала само са аеродрома из Бањалуке и Подгорице.

Сада су обустављени и летови из Гетеборга за Бањалуку, као и из Лондона и Брисела до главног града Црне Горе.

Упркос тренутној суспензији низа рута "Рајанер" и даље планира у будућности да лансира нове летове за БиХ и Хрватску, преноси Клиx.

Ова авио-компанија намјерава да 29. марта отвори летове из Беча за Бањалуку и Пулу, а слиједе летови из Напуља за Задар.

Из компаније наводе да очекују да ће скора вакцинација допринијети попуштању мјера и повећавању обима посла.

(Срна)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Фениx

15.01.2021 01:32

Летио медвјед авионом и огладнио.Каже појест ћу пилота они му кажу па ко це управљат авионом.Одустане медо и каже појест ћу копилота,кажу му а ко ће управљат авионом ако пилоту позли.Одустане медо опет.Кажу му они поједи стјуардесу.Оде медо до стјуардесе и врати се сједе на мјесто.Што ниси појео стјуардесу питају га пилоти?Медо их попрјеко погледа и каже.Е па нисам луд,да посље мене ј...ете кад небуде стјуардесе. Виц .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хоће

15.01.2021 06:09

Као и Руси са рафинеријом, субвенције чине чуда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ха ха

15.01.2021 08:42

У босни нема ко аутом да се вози камоли авионом

ОДГОВОРИТЕ
Name

грча црнка

15.01.2021 08:46

Је ли ситуација у Требињу стабилна ✈️ питам за друга

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ускоро

15.01.2021 10:33

Синко излазе овце да пасу траву по писти...

Name

леотар

15.01.2021 12:56

Наси капацитети су пуни и разматрамо надоградју јос једне узлетно-полетне писте + један хотел за смјестај особља(пилоти и стјуардесе). Комуникације од града до аеродрома функционису беспријекорно , аутобуси иду са аутобуске станице редовно као и метро линија из старог града до аеродрома . Једино имамо проблем са комуникацијом град -прекоморска лука , али градски оци раде на скором ријесењу проблема !