Сања и Весна ставиле тачку на пријатељство!

Водитељке Весна Дедић и Сања Маринковић су након 25 година ставиле тачку на пријатељство. Ове медијске наводе за Нова.рс је потврдила Весна Дедић, која истиче да њих две нису у пријатељском односу већ скоро годину дана.

Забава 13.01.2021 | 15:27
Сања и Весна ставиле тачку на пријатељство!

“Да, тачно је. Више од годину дана Сања Маринковић није мој пријатељ. За мене је и пријатељство, па и бивше, увек светиња, те ми тако свих ових годину дана није пало на памет да ни блиским пријатељима, ни детету, а камоли јавности причам о томе”, каже ауторка и водитељка емисије “Балканском улицом” за Нова.рс, па додаје:

“С обзиром на то да се десила та страшна афера ‘ковид елита’, која је доста нарушила мој кредибилитет, али и кредибилитет моје емисије и телевизије на којој радим, а све у режији моје већ тада бивше пријатељице, ја сам принуђена да саопштим јавности да ми нисмо дуже од годину дана пријатељице, и то је све што ћу икада рећи и приватно и јавно”, изричита је била Дедић.

Како бисмо чули и другу страну, позвали смо и водитељку Сању Маринковић, али се до објаве овог текста она није оглашавала.

Подсетимо, недавно је Сања Маринковић на Инстаграму објавила фотографије са журке у једном београдском локалу, на којој је била водитељка Миња Милетић. Уз фотографије из провода Сања Маринковић је написала “Мало журке није убило никога”, а испод и натпис “Ковид елита”.

Након што су ове објаве подигле велику прашину у јавности, на мети критика се нашла и Весна Дедић, упркос чињеници да уопште није била на објављеним фотографијама. Истина, признала је Весна, она је била у истом локалу, али у различитом друштву, те да се с Мињом Милетић и Сањом само на кратко срела.

“Ја нисам на тим фотографијама, али осећам кривицу у односу на пријатеље који од јуче имају непријатности. Тачно је да смо се задржали нешто после 20 часова. Све остале мере су испоштоване. Ја нисам имала корону, јако се плашим и поштујем све мере. Разумем и реакције људи на Твитеру. Али, мора да се каже и да постоје ботови са Твитера који су Инквизиција 21.века – они оптужују, ислеђују, суде и кажњавају људе. Осећам се од јуче као ухапшени наркобос па медији показују гледаоцима фотографије његових јатака”, изјавила је тада Весна Дедић за наш портал.

Сања Маринковић и Весна Дедић су, поред пријатељског односа, развиле и заједнички бизнис, па су поред школе новинарства коју су држале, имале и неколико пројеката које су радиле заједно.

(Нова.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Црни

13.01.2021 16:12

Удај се сања за мене

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

13.01.2021 16:46

Ту сам, ако треба помиритељ-посредник и тако то. :)))

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

13.01.2021 17:15

Јеси била или ниси, а љута си... Глупост је то да се љутимо на некога када објави, а д..е не смирујемо.

ОДГОВОРИТЕ