Данас промјенљиво облачно и хладно вријеме

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће преовладавати промјенљиво облачно, суво и хладно вријеме са температуром од минус два до три степена Целзијусова.

Република Српска 13.01.2021 | 08:21
Данас промјенљиво облачно и хладно вријеме

Прије подне и током дана дијелом на сјеверу, сјевероистоку а затим у централном појасу и на истоку пролазно ће провијавати слаб снијег.

На крајњем југу биће промјенљиво облачно, а према вечери очекује се разведравање у већини предјела, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

У централном појасу биће леден дан са негативном дневном температуром, а на југу са мало вишом температуром у односу на остале предјеле.

Дуваће слаб до умјерен вјетар сјеверног и сјеверозападног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Током дана у Посавини и Семберији пролазно ће дувати умјерен до јак вјетар, какав ће касније бити и у планинском појасу Динарида.

Дневна температура ваздуха биће од минус два до три, на југу до девет, а на планинама од минус пет степени Целзијусових.

Температура ваздуха јутрос у 8.00 часова: Бјелашница минус девет степени Целзијусових, Хан Пијесак, Дрвар и Бихаћ минус седам, Соколац минус шест, Бањалука, Сребреница и Сарајево минус три, Бијељина, Тузла и Зеница минус два, Добој и Билећа минус један, Мостар два и Неум четири степена Целзијусова.

Висина сњежног покривача: Чемерно 95 центиметара, Калиновик 52, Хан Пијесак 48, Соколац 22, Мраковица 17, Сребреница 11, Рудо девет, Нови Град и Гацко осам, Мркоњић Град седам, Рибник и Вишеград пет, Бијељина четири, Бањалука и Шипово три, а Приједор и Добој два центиметра.

(Срна)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Прица

13.01.2021 12:42

Улога позитивне прице у смањењу програмског сузења свијести и цивилизацијске и друствене социјалне и појединаца, људи, психолоски као и економских компоненти могуцности, али и самог кретања и људских дјелатности и воље. Медији да буду разборитији и категоризованији.

ОДГОВОРИТЕ