Дао певачици 17.000 € бакшиша али не да га ките парама!

Аца Лукас не крије да је коцка један од његових највећих порока, али и страсти, те да је услед огромних сума које је за ноћ знао да изгуби или добије потпуно изгубио осећај за новац.

Забава 12.01.2021 | 17:22
Дао певачици 17.000 € бакшиша али не да га ките парама!

Један од најплаћенијих певача на домаћој јавној сцени открио је да највећи бакшиш који је оставио у кафани 17.000, док је он још као радни певач на сплаву "Лукас", много пре него што је постао славно име и презиме, добијао и 50.000 евра бакшиша.

- Увек сам волео да дам, то јест да бацим паре, јер сам ја велики коцкар, па сам имао то нешто зацртано да увек волим да дам да бих и ја добио. Тако сам једном после наступа отишао у кафану и једној певачици дао 17.000 евра бакшиш, сви су ме гледали и питали да ли сам нормалан, али то сам ја. Знам шта је коцка, да ђаво увек дође по своје, па сам увек тако давао, али сам опет и добијао - открио је Лукас и наставио о томе колико је сам знао да заради на тај начин.

- Нисам од оних што се ујутру кају. Када сам тој певачици дао толики бакшиш, никада нисам зажалио. Ја настављам даље. Мени су највећи бакшиш од 50.000 евра дали неки момци на "Лукасу". Од када сам постао Аца Лукас, не певам за бакшиш. Ја певам на бини, не може нико да ми приђе. Није поента да вам неко даје милионе, а да остали гости трпе. Сад сам недавно певао на једној ромској свадби и никада више. Гурали су ми бакшиш у џепове и онда је настала фрка јер сам отишао с парама. Само смо Цеца и ја узели погођену суму, а остали певачи Јана, Кеба... Требало је да и они буду исплаћени од тога. Рекао сам, нема шансе да било шта вратим јер сам ја од тога исплатио своје музичаре - рекао је певач. 
 
 
Извор: курир.рс/Српски телеграф фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Аца

12.01.2021 22:03

Господин.Максимално искрен.

ОДГОВОРИТЕ