Копао тајни тунел до љубавнице, ухватио га муж!

Ожењени мушкарац из Мексика морао је имати јако добро објашњење, када га је муж љубавнице ухватио у својој куц́и, када је открио рупе у земљи за коју се испоставило да је тајни тунел који је водио назад до његове куц́е.

Занимљивости 12.01.2021 | 15:22
Копао тајни тунел до љубавнице, ухватио га муж!

Свима нам је познато да је Мексико познат по мрежи разно разних тајних подземних тунела попут нарко картела који се користе за превоз својих драгоцених, али илегалних терета, али чини се да се техника понекад користи и за чување романтичних забрањених веза.

Антонио, по занимању зидар из Виле дел Прадо 1, имао је везу са удатом женом из градске четврти Тијуана. Да би био сигуран да га нико није видео у посети својој тајној љубавници Памели, мушкарац је почео да ради на копању подземног тунела који би се протезао све од његове куц́е до његове љубавнице.

Антонио је искористио своје грађевинско искуство да би ископао чврст, али издржљив тунел који је прелазио неколико улица од његове куц́е до оне његове љубавнице. Када је то завршено, могли су се састати у тајности, сваки пут кад је Памелин супруг Јорге отишао на посао.

Међутим, једина ствар коју нису планирали је то да се Јорге једном вратио раније с посла ...

Једног дана, док су Антонио и Памела били у кревету, супруг жене дошао је куц́и пронашао их у љубавном заносу. Зидар је покушао да се сакрије од бесног мужа, увукао се испод кревета и нестао у "љубавном тунелу“.

На његову несрец́у, Јорге га је почео тражити кроз куц́у, а када је погледао испод брачног кревета, нашао је улаз у тунел.

Љути супруг сам се увукао у тајни тунел и завршио у Антонијевој куц́и, где га је очајни зидар молио да ц́ути, јер је његова супруга била у суседној соби и није желео да она сазна за његову ванбрачну експедицију. То је успело да још више разбесни Јоргеа, а двојица мушкараца потукла су се песницама.

Видевши необичног мушкарца како туче њеног мужа у његовом властитом дому, шокирана супруга позвала је полицију, а Антонио није имао другог избора него да призна своју неверност.


Вести и фотографије "љубавног тунела“ процуриле су на мексичким друштвеним мрежама прошле недеље и брзо постале виралне. Причу су извештавале националне и међународне вести, а Антониа су упоређивали као Ел Чапа.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Приједлог

12.01.2021 15:58

Који љубавни занос!

ОДГОВОРИТЕ
Name

И

12.01.2021 22:06

Опет писете бајке за малу децу.

Name

Зидар

17.01.2021 19:55

Да је прави зидар, сазидао би мало љубавно гнијездо-викендицу, у некој забити, гдје би могли да уживају.

ОДГОВОРИТЕ