Данас облачно и хладно вријеме у БиХ

 - У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити претежно до потпуно облачно и хладно вријеме са дневном температуром од минус два до два степена Целзијусова.

Босна и Херцеговина 12.01.2021 | 08:28
Данас облачно и хладно вријеме у БиХ

Ујутру ће бити облачно и хладно, прије подне на крајњем истоку и сјевероистоку могуће је провијавање слабог снијега. На крајњем југу, уз промјенљиву облачност, очекују се и сунчани интервали, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током већег дијела дана преовладаваће претежно облачно, али суво вријеме, локално са сунчаним интервалима и прохладно.

У централном појасу данас ће бити ледени дан са дневном температуром ваздуха испод нуле.

На југу ће бити промјенљиво облачно са сунчаним интервалима и температуром до девет степени Целзијусових.

Дуваће слаб сјеверни и сјеверозападни вјетар, у Херцеговини слаба бура, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Ливно минус осам, Хан Пијесак минус седам, Соколац и Иван-седло минус пет, Мркоњић Град минус четири, Сарајево минус три, Бихаћ, Дрвар, Градачац и Тузла минус два, Приједор, Бањалука, Бијељина и Зеница минус један, Добој нула, Билећа три, те Мостар, Неум и Требиње четири степена Целзијусова.

Висина сњежног покривача: Чемерно 102 центиметра, Калиновик 56, Хан Пијесак 48, Соколац 24, Мраковица и Фоча 18, Рудо 14, Сребреница 13 и Нови Град 11 центиметара.

(Срна) 

Коментари / 0

Оставите коментар